Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

HÅRFARVE

Ny hårfarve? Eller måske en opfriskning af den gamle? Dyk ned i vores store udvalg af hårfarver, og find den hårfarve, som passer perfekt til dig. Om du ønsker en permanent hårfarve, en toning eller en hårfarve du kan skylle ud, kan du finde det lige her på siden.
Vi har desuden et stort udvalg af hårkridt, som kan bruges til fastelavn, Halloween eller når du bare har lyst til, at der skal ske en forandring for en aften.

Vi har hårfarver til lyshårede, mørkhårede og rødhårede. Vi har ligeledes hårfarver til dig, der ønsker at dække grå hår, og farver til dig, der er lidt vild og vovet, som gerne vil have blåt, rødt, gult eller en anden farve hår.

Der skal ikke mere til end en hårfarve før man føler sig som et nyt menneske. Håret er en stor del af vores personlighed, og håret er derfor vigtigt for os. Når du farver dit hår, bliver håret igen glansfuldt, og det får nyt liv. Derudover er der et hav af muligheder, når det kommer til hår og det udtryk som man ønsker at signalere med det. Du kan gøre rigtig meget med styling, men i særdeleshed også med hensyn til hårfarve. Her på siden kan du blandt andet finde en bred palette af smukke og naturlige nuancer, som vil give misundelsesværdig glans og et smukt spil i håret. Er du derimod lidt mere modig, kan du også få farver i blandt andet lyserød og lilla. Nogle af disse farver kan skylles ud af håret igen efter et par hårvaske, så har du bare lyst til at lege med dit look for en kort periode eller skal du til et arrangement, hvor det ville passe perfekt til, så spring ud i farvepaletten og prøv dig frem med nye spændende looks.

Billig hårfarve

Her på siden finder du vores udvalg af billige hårfarver. Vi har hårfarver både fra velkendte og mindre kendte brands. Af kendte brands har vi for eksempel et udvalg af hårfarver fra Garnier, Redken Schwarzkopf og Revlon. Af mindre kendte brands har vi det meget populære brand DermaV10, Nice’n’easy og Matrix.

Farvebomber fra Revlon

Derudover har vi også de storsælgende farvebomber fra Revlon. Revlon Nutri Color, som de hedder, opfrisker hårfarven, og forlænger dermed hårfarvens levetid, fordi farvebomben intensiverer hårfarven, og giver håret glans. Du kan altså dermed vente længere tid med at farve håret, hvorfor håret i sidste ende bliver sundere. Har du helt lyst eller nærmest hvidt hår, så er det særligt fordelagtigt at benytte en god farvebombe i ny og næ, som kan bevare den fine lyse farve, så du sikrer dig at håret ikke ender med at få gullige toner og nuancer.

Hårfarve til udgroning

Ønsker du at undgå at skulle farve hele manken, hver gang du aner en udgroning, så er der heldigvis hjælp at hente med de specifikke hårfarvningsprodukter, som er udviklet til at farve den synlige udgroning. Prøv eksempelvis de super fine hårfarver til udgroningen fra Batiste som let og enkelt vil skjule udgroninger på både lyshårede og mørkhårede.
Alle vores hårfarver er egnet til hjemmefarvning, og nogle af dem indeholder primers, som skal bruges før selve hårfarvningen, og andre indeholder conditioner, som skal bruges efter hårfarvningen. Hop ud i en ny farve, eller få farvet udgroningen, der er ingen undskyldninger, når du kan købe hårfarve så billigt. Se det store udvalg igennem her på siden og bestil inden klokken 15.00, så kan du få dine produkter leveret til døren allerede dagen efter dit køb er gennemført.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus