Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

VITAMINPILLER

Vitaminer er altafgørende for at holde din krop sund, føle velvære og leve et langt liv. Både som kvinde og mand kan det være svært at give kroppen alle de vitaminer den har brug for alene i kosten – også selvom den er varieret og sund. Kroppen kan simpelthen ikke fungere uden vitaminer og for få vitaminer kan svække kroppens forsvar og medføre sygdomme.
Man kan betragte vitaminer som en slags hjælpestoffer, der driver kroppen og hjælper den med at optage og udnytte den mad vi spiser. Hvis kroppen mangler et bestemt vitamin, bliver den bragt ud af balance. Ved at tilføre et ekstra tilskud i form af vitaminpiller eller vitamindråber, kan du bringe kroppen i balance. Derudover vitaminpiller især vigtige i de kolde måneder, hvor de lyse dagtimer er få og mængden af D-vitaminer er en mangelvare.

Hvad er vitaminer og hvad gør de for kroppen?

Vitaminer er livsvigtige for vores kroppe. Indeholder vi ingen vitaminer kan vi ganske enkelt ikke leve. Vi mennesker får tilført mange af de nødvendige vitaminer som vi har brug for gennem vores kost, men er der bestemte fødevarer du aldrig spiser eller ved du får for lidt af kan du altid supplere med vitaminpiller så du opretholder en god balance i kroppen. Vitaminer kan aldrig erstattes alene af en almindelig varieret kost, men de kan hjælpe med at optage proteiner, mineraler, fedt og kalorier bedre i kroppen som er livsvigtige for os for at fungere som vi skal. Alle vitaminer er super vigtige for kroppens ve og vel, ved du at du er i underskud af et vitamin, så find det her på siden, så du er sikret at få det rette indtag af det du mangler.

D-vitamin mangel

Rigtig mange mennesker i Norden mangler D-vitamin, hvilket man skal være opmærksom på. D-vitamin dannes i huden, når vi udsættes for sollys, hvorfor vi i månederne maj til september plejer at få den mængde D-vitamin vi har brug for fra solen. Dog kan du i de mørke måneder fra november til april, måske opleve at du vil mangle D-vitamin i kroppen. Her kan det være en god ide at tage et tilskud til kosten, så du opretholder en fin balance af vitaminet i kroppen. Udover solens stråler finder du også D-vitamin i æg, fisk og ost, dog dækker D-vitamin indholdet i kosten ikke det fulde behov for D-vitamin, som kroppen har brug for. Her på siden finder du nogle fine varianter som du kan tage på daglig basis.

Her på Luxplus fører vi et kæmpe udvalg af billige vitaminer og vitaminpiller så du kan købe lige præcis de tilskud din krop har brug for, hvad enten du er kvinde eller mand. Hos Luxplus har vi et stort sortiment af nogle af de bedste vitaminer og så endda til billige priser. Du kan derfor spare en masse penge på at købe dine vitaminpiller hos os.

Vores billige vitaminpiller kommer fra Danmarks mest kendte og førende producenter som f.eks. Livol, Futura, Berthelsen og Biosym, men vi har også masser af billige produkter fra det kendte og populære Gerimax, som kan tilføre din krop ekstra energi og styrke dit immunforsvar.

Find alle de vitaminer du har brug for lige her på siden og spar mange penge

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus