Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

HÆNDER OG NEGLE

Her på siden finder du forskellige slags produkter, der har det tilfælles, at de alle gør noget godt for enten dine hænder, negle eller begge dele.

Håndpleje

Den produkttype der fylder mest under denne kategori er håndcreme. Det er altid dejligt at forkæle sine hænder med håndcreme, men især om vinteren kan det også være en nødvendighed. Kulden og blæsten er hårdt for hænderne, så at give dem fugt, gør dem bløde og sørger for at huden ikke sprækker. Vi har her på siden et stort udvalg af håndcremer til ethvert behov. Vi har desuden håndcreme både med og uden parfume, og fra nogle af de største brands såsom Urtekram, Dr. Hauschka og Victorias Secret. Vi kan desuden tilbyde håndcremer fra Juvena, I Love Cosmetics og Carex.

Derudover har vi også et udvalg af hånddesinfektion, som man kan bruge hvis der ikke er noget synligt snavs på hænderne, eller hvis der ikke er vand og sæbe i nærheden. Dog er det vigtigt at bruge nok hånddesinfektion, og det har man når hænderne er våde af spritten cirka 30 sekunder efter man har smurt hænderne ind i hånddesinfektion.

Neglepleje

Under denne produkttype findes der mange forskellige produkter. Vi har alt inden for neglepleje på denne side, såsom neglefile, neglesakse, plejende negleolie, alt inden for kunstige negle, måde negle og lim, forskellige former for neglebåndspleje og neglelakfjerner.

Når man nu er igang med at pleje sine hænder, kan man lige så godt pleje sine neglebånd også. For de har også brug for fugt og olie, for at holde sig pæne. Vi har neglebåndsolier fra blandt andet Opi, Orly og Sally Hansen.

Derudover har vi neglepleje fra Technic, Basics, Cosmopolitan og Nougat London.

Hænder og negle er noget af det, vi viser mest, og det er derfor værd at bruge både tid og penge på at pleje disse. Derudover gør hænderne ondt, når de sprækker og er tørre, så det er virkelig det værd at investere i en god og fugtgivende håndcreme.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus