Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NEGLELAK

De fleste piger kan ikke få nok af neglelak. For mange er neglelak faktisk en obligatorisk del af makeup-kittet. Og det er også den perfekte måde at fuldende sit outfit på, med negle der matcher. Vi er i hvert fald vilde med at farven på neglene kan matche humør, årstid, og begivenhed - ja endda personlighed.

Flotte negle er meget mere end en farve på neglene. Med flotte negle, bruger vi mere hænderne i vores kropssprog, og det giver os mere selvtillid. Men at lære at mestre at påføre en flot neglelak kan kræve øvelse, men med hjælp fra de rette redskaber og en neglelak som er let at påføre, er du godt på vej.

Billig neglelak

Mangler du øvelse inden for påføring af neglelak, så er der hjælp at hente her på siden, da vi har mange billige neglelakker i et væld af smukke varianter som du kan gå i krig med. Prøv eksempelvis en af vores mange farvestrålende lakker, glimmer varianter eller en af de mange nude nuancer som vi forhandler fra brands som OPI, Sally Hansen, Revlon, Essie og mange flere. Vi har alverdens farver, lige fra alle farverne i regnbuen til alle farverne på farvepaletten, det er lige før at vi springer farveskalaen. Det er altså kun fantasien der sætter grænser for farverne på dine negle.

Ud over almindelige neglelakker, har vi også neglelakfjerner, negleforstærkere og forskellige sæt til neglebehandlinger. Vi har ydermere flere gaveæsker med forskellige nuancer af neglelak i. Der findes mange forskellige typer neglelakker, og hvilken der egner sig bedst til dine negle, afhænger af, hvilke slags negle du har. Hvis du for eksempel har negle der flosser eller knækker nemt, kan du med fordel bruge en af vores negleforstærkere, fra blandt andre OPI eller Sally Hansen. Hvis du ønsker længere negle, har for eksempel det britiske kosmetikbrand W7 lavet en neglelak, der får neglene til at vokse hurtigere.

Derudover har vi også et hav af både base coat og top coat, som får neglelakken til at holde længere. Base coaten beskytter også neglene, hvorfor det er en god idé at bruge, da det til tider kan være hårdt for neglene at bruge eller skifte neglelak for ofte. Når den grundlæggende pleje er på plads, er det bare om at shoppe rundt blandt vores mange billige neglelakker. Det handler om at prøve sig frem, indtil man finder sit yndlingsbrand, farve eller type. Og med vores priser, er der råd til at lege lidt mere med farver og mærker.

Lær at lægge neglelak

Er du ikke en haj til at lægge neglelak, så kan du følge denne super simple guide, så du opnår et flot resultat.

1) Start med at fjerne neglebånd

Start gerne din neglepleje med at blødgøre dine neglebånd og skub dem derefter ned eller fjern dem med en neglebåndsklipper. Neglene vil fremstå både længere og mere velplejede, hvis ikke der forekommer en stor mængde neglebånd på selve neglen.

2) Fil neglene

Når du har fjernet alt overskydende neglebånd, kan du gribe neglefilen og skabe lige præcis den form som du ønsker.

3) Brug en base coat

Når du har gjort arbejdet med en neglebåndsklipper og fil skal du have fat i en god base coat, som kan ligge en god bund for din neglelak. En base coat er et rigtig godt værktøj som hjælper med at forlænge holdbarheden af din neglelak. Derudover er en base coat perfekt at bruge for at undgå at neglene bliver misfarvet af neglelakken. På alle måder vil vi anbefale dig at bruge en base coat, før du kaster dig ud i at lakere neglene.

4) Påfør din yndlings neglelak

Når de to foregående trin er ordnet, er du nu klar til at påføre din yndlings lak fra OPI. Vil du intensivere farven kan du lægge to lag af lakken, før du går videre til næste trin.

5) Påfør top coat

Når din neglelak er tørret helt op, kan du gå videre til sidste og afsluttende trin som er top coat. En top coat forsegler farven og hjælper med at holde neglelakken intakt i længere tid.

Vi forhandler mange forskellige brands, til enhver smag så benyt dig af de kreative muligheder som ligger bag et produkt som neglelak. Neglelak er en super fed og enkel måde at bruge farver på, som kan komplimentere dit outfit, understrege det unikke ved en særlig højtid, få dig til at fremstå soigneret eller noget helt fjerde. Uanset hvad dit mål er med at bruge neglelak, har vi med garanti det som du har brug for her på siden.

Held og lykke i jagten på den perfekte neglelak:-)

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus