Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

HANNE BANG

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

HANNE BANG

Hanne Bang

Hanne Bang har lige fra starten i 1979 specialiseret sig inden for hårfjerningsprodukter. Sidenhen har de dog også udviklet forskellige produkter til bryn og vipper.

Hårfjerningscreme fra Hanne Bang

Et populært produkt fra Hanne Bang er hårfjerningscremerne, som helt enkelt går ud på at man opløser hårvæksten lige under hudoverfladen. Man smører creme på det ønskede område, lader det sidde nogle minutter, cremen fjernes og du er hårfri i 1-2 uger. Det er dog vigtigt at huske at smøre den gel på der hører med, da den virker plejende og opretter huden pH-værdi.

Voks til hårfjerning

Et af de mest populære produkter fra Hanne Bang er de forskellige voksprodukter. Og det er højst sandsynligt fordi Hanne Bang har gjort det nemt og hurtigt at fjerne hår med voks med deres produkter. Sortimentet består koldvoks i enkelte strips eller i dobbelte strips og økologisk koldvoks ni dobbelte strips og økologisk Sugaring Wax. Der er strips til krop og ansigt, med specielle gel til efterbehandling.

Det er så nemt at anvende strips, de skal varmes mellem hænderne i 15 sekunder inden brug, og kan nå hår helt ned til 1,5 mm. Strimlen sættes på huden i hårvækstens groretning, og trækkes af igen modsat vej. Bum, og du er hårfri 4-6 uger. Og det er muligt at genanvende strimlerne indtil de ikke klistrer mere.

Farvning af bryn og vipper

Der er fokus på bryn og vipper som aldrig før, i takt med at der er kommet flere og flere produkter til selv samme. Med brynfarve fra Hanne Bang, kan du sikre mere markerede øjenbryn, som giver hele ansigtet karakter, og “samler” brynet. Du får alt hvad du skal bruge i et sæt. Sættet består nemlig både af en tube med farve, en flaske med creme, en speciel applikator og en blandingsskål. Tuben med farve og cremen blandes sammen, og farven påføres og efterlades på i 5 minutter. Derefter kan du fjerne overskydende farve, og voila, du har flotte bryn. Husk at bruge den plejende balsam der følger med. Der er nok til ca. 20 farvninger i en pakke.

Det er lidt samme måde hvorpå du kan farve vipperne. Fordelene her er, at du slipper for at bruge mascara, og at det er praktisk i solen, på stranden og i poolen. Et sæt fra Hanne Bang indeholder alt hvad du skal bruge for at få et flot resultat på 1 minut. Farvningen holder i flere uger.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus