Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BRONZER

Her på siden finder du vores udvalg af bronzere. Vi har samlet et bredt udvalg af forskellige mærker, forskellige nuancer og nogle der giver et mere naturligt finish end andre.

Hvad er bronzer?

Bronzer er den slags makeup, der ikke synes af særlig meget, som kan gøre en kæmpe forskel for hvor frisk du ser ud. Bronzer har nemlig den effekt at kunne give dig en sunkissed hud med et enkelt strejf. Det er også derfor mange kalder det for en solpudder. Bronzer giver glød og farve, og kan desuden bruges til contoring, altså til at fremhæve og skjule træk i ansigtet.

En bronzer kan nemlig forme dit ansigt ved at lægge skygger de rigtige steder. Men hvad er så de rigtige steder? Der er mange der lægger bronzer som et 3 tal, hvor starter i panden ved hårkanten, bevæger børsten ned langs hårkanten, kører ud på kinderne omkring midt på ørene, ud langs kanten igen og ud nede ved kæbepartiet. Denne måde at lægge bronzer på ligner et 3 tal. Resultatet er et diskret men mere markeret finish.

Mineral bronzer uden parabener og parfume

Mineralbronzere er som navnet antyder bronzer lavet af naturlige mineraler, så den ikke indeholder parabener og parfume. Sådanne bronzere er der mange der foretrækker, og vi har derfor et stort udvalg af disse her på siden.

Nogle går mere op i at det skal være billigt, enten fordi de ikke bruger bronzer til hverdag, eller fordi de har en hud der kan tåle det. Eller måske bare fordi økonomien ikke rækker til så meget.

Uanset budget, præferencer, hudtoner eller noget andet, kan du være sikker på at finde den perfekte bronzer til dig hos os. Og du kan også være sikker på at spare en masse penge på den, for vi har sørget for at have et stort udvalg af billige bronzere, så du kan få solkysset på få sekunder.

Hvis du bestiller i dag inden kl 15, kan du få en lækker glød allerede i morgen. Husk at der er fri fragt for vores medlemmer.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus