Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

KOSTTILSKUD

Får du vitaminer og mineraler nok eller vil du gerne supplere din kost med ekstra nærende og naturlige kosttilskud, så kan du se vores store udvalg af supplementer her på Luxplus og finde dine personlige favoritter. På siden vil du kunne finde alt inden for vitaminer til hår, negle og hud, knogler og muskler eller et supplement som vil kvikke dig op og dermed mindske udmattethed.

Kosttilskud til hår, negle og hud

Blandt de mange forskellige kosttilskud som du finder her på siden, kan vi tilbyde dig en række produkter, som henvender sig særligt til hår, negle og hud. Kosttilskud som disse er blevet utrolig populære over de seneste år og kan virkelig anbefales at indføres i dagligdagen. De mange kosttilskud inden for denne kategori er udviklet med særlige ingredienser, som hjælper dig med at opnå stærkere negle og et sundere hår. Prøv dem allerede i dag - der er mange penge at spare, hvis du bestiller her fra Luxplus.

Kosttilskud fra Longo Vital

Blandt sortimentet finder du en række kosttilskud fra det populære brand Longo Vital. Prøv blandt andet brandets kosttilskud med ingefær, som er velegnet til at holde en forkølelse for døren. Derudover finder du også kosttilskud med hvidløg, som kan vedligeholde normale blodkar samt kosttilskud som skaber en bedre nattesøvn.

Kosttilskud fra Urtekram

Vil du have naturlige kosttilskud, så kan du med fordel se nærmere på de forskellige produkter fra Urtekram. Brandet har lavet en række tilskud, hvor du som oftest kan inkorporere disse i en smoothie, så du undgår den intense smag fra kosttilskuddet. At tage kosttilskud på denne måde bliver derfor en super behagelig og velsmagende oplevelse.

Brusetabletter med smag

På siden vil du også kunne finde en række forskellige brusetabletter med forskellige smage, som blandt andet vil kunne give dig et skud energi på ingen tid. Tabletten kan let opløses i et glas vand og kan nydes efterfølgende, da de forskellige produkter er tilsat de forskellige lækre smage. Find din personlig favorit lige her på siden til billige penge.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus