Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

FODPLEJE

Vil du gøre noget ekstra godt for din krop og sjæl så husk din fodpleje. Der findes næsten ikke noget mere afslappende og luksusagtigt end at forkæle sig selv med et dejligt beroligende og afstressende fodbad, afsluttet af en god fodpleje.
Især om sommeren når det er tid til at vise fusserne frem i et par sandaler, er det smart at have ekstra fokus på din fodpleje. Et par velplejede fødder uden hård hud og måske med lidt pæn neglelak på tåneglene, ser bare bedre ud i sandalerne i sommersolen.
For at få den bedste fodpleje er der et par produkter du endelig ikke må glemme. En god elektrisk neglefil er f.eks. super god til at få bugt med hård hud på fødderne og sprukne hæle fortjener en god fed fodcreme. Kom evt. en god fodcreme på dine fødder inden sengetid, så cremen får mulighed for at fugte og arbejde hele natten. En god fodpleje bør være en ligeså vigtig del af dit daglige beauty ritual som alt andet. Velplejede fødder siger meget om et menneske og viser at du har overskud og går op i dit udseende og velvære.
Husk derfor også jævnligt at forkæle dine fødder med en lækker pedicure.

Hvad er pedicure?

En pedicure kan beskrives som en form for fodpleje hvor du gør ekstra meget ud af at pleje dine fødder. Start din pedicure med et varmt fodbad for at gøre huden på fødderne blød og nemmere at arbejde med. Derefter fortsætter du din fodpleje ved at fjerne al hård hud på fødderne med en fodfil, evt. en elektrisk fodfil som klarer slibearbejdet for dig.
Brug også gerne en fodscrub til at skrubbe snavs og død hud af dine fødder og afslut din pedicure med en god og plejende fodcreme eller fodkur som gør huden blød og lækker. Massér fodcremen godt ind i fødderne. Afslut din fodpleje med at slibe dine tånegle og put en flot neglelak på.
Mærk efter i kroppen hvordan din luksus fodpleje får hele resten af din krop til at stresse af og blive dejligt afslappet.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus