Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ØJENBRYN

Her på siden finder du vores udvalg af produkter til øjenbryn. For tiden dikterer moden jo kraftigere øjenbryn jo bedre. Men da det er langt fra os alle, der er blevet beriget med sådan nogle fra naturens side, må der hjælp til.

Øjenbryn form

Først og fremmest skal der styr på formen på brynene. Og hvis det ikke er noget man er øvet i, kan det godt være svært. Derfor har vi forskellige slags skabeloner, hvor der typisk er forskellige former man kan tegne efter. Det er en rigtig god idé, at bruge sådan nogle indtil man er øvet. For lets face it, brynene kan ses, så det nytter ikke noget, hvis de ikke er fuldstændig, som de skal være.

Øjenbryn makeup

Den mest udbredte og nemmeste metode til brynene er, at bruge makeup der er lavet hertil. Makeuppen kan komme i mange forskellige udgaver, og det handler i bund og grund mest om, hvilket slags produkt man foretrækker, og hvor markerede og kraftige øjenbryn man vil have.

Hvis man bare vil have brynene til at sidde, og give dem lidt farve, kan en brynmascara være at foretrække. En brynmascara kan også bruges til at blende brynet, hvis man har tegnet det op med en brynblyant.

Har man rutinen, kan man nemlig med fordel bruge en blyant til brynene. Her er det muligt at forme og markere brynene som man vil. Husk at blende farven ordentligt ud, så de yderste streger ikke er tydelige.

Øjenbrynskit har den fordel, at alt hvad man behøver er samlet. Man får typisk både en eller flere farver, en voks så brynene bliver siddende, en børste til at blende med og en pincet.

Vi har desuden produkter, der får farven til at holde et par dage. På den måde, behøver man ikke tegne brynene op hver dag.

Øjenbrynsserum

Hvis man vil have mere tydelige bryn naturligt, er det en øjenbrynsserum man skal vælge. Vi har øjenbrynsserum fra de største brands, såsom M2 Beauté og Revitalash. Påfør det hver aften i nogle uger, og du vil have mere markerede og kraftige øjenbryn naturligt.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus