Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
bambivipper uden mascara

Bambivipper uden mascara

Af Camilla Klarskov | Beauty blogger
Vi guider dig til, hvordan du med blot fire produkter kan spare de dyrebare minutter hver morgen og stadig opnå smuktindrammede øjne med flotte vipper

For mange er der ingen tvivl om, at mascaraen er det makeup-produkt, de nødigst ville undvære. Men hvad hvis vi fortalte dig, at det faktisk er muligt helt at springe mascaraen over uden at gå på kompromis med flotte øjenvipper? I dag guider vi dig til, hvordan du med blot fire produkter kan spare de dyrebare minutter hver morgen og stadig bevare smuktindrammede øjne. Alt du skal bruge er en god serum, øjenvippefarve, vippebukker og en transparent gel. 

Forlængede og styrkede vipper med Nanolash 

Har du – ligesom alle os andre – altid drømt om naturligt lange, fyldige vipper, så har de seneste år medbragt rigtig gode nyheder. Med vippeserummets indtræden på den internationale skønhedsscene er indfrielsen af dén drøm, der tidligere virkede som et utopia, nemlig blevet muliggjort. Ved daglig påføring af Nanolash vippeserum vil du se mærkbar forbedring af dine vipper, der efter den første måned allerede vil være forlænget med 50%, have opnået mere volumen og være blevet forstærket. Produktets effekt er testet af uafhængige forskere og godkendt af øjenlæger, hvorfor også du med tendens til følsom hud kan benytte serummet uden bekymring. Produktet påføres langs øjenvippekanten som en eyeliner på ren, produktfri hud hver aften, hvorefter det absorberes og aktiveres i vippernes rødder. 

Sikker og nem øjenvippefarve med Refectocil

Har du endnu ikke prøvet at farve dine vipper, kan det måske virke intimiderende at skulle arbejde med semipermanent farve så tæt på øjnene. Heldigvis vil du efter første forsøg med Refectocil helt sikkert opdage, hvor nemt det egentlig er at farve sine egne vipper – og så bliver den største udfordring næsten at undgå at blive afhængig. Med en af Refectocils vippe- og brynfarver blandet med nogle dråber oxidant, vil dine øjenvipper på blot 10 minutter være transformeret til en mørkere, mere markeret version af sig selv, der fremstår længere, eftersom de naturligt lyse vippespidser nu har samme farve som resten af vippen. Resultatet holder i cirka to uger, hvorefter du kan gentage den nemme rutine. Desuden kan vi varmt anbefale at farve dine bryn med – så slipper du for at skulle kæmpe med både mascara og øjenbrynsblyanten hver morgen. 

Naturligt løft med øjenvippebukker fra Technic

Selvom mørkere og længere øjenvipper i sig selv gør en stor forskel for dine vippers udseende, så er en flot, naturlig bue mindst lige så vigtigt. Til det formål behøver du blot en vippebukker, eksempelvis den klassiske version fra Technic, der samtidig er ekstremt prisvenlig. Giv vipperne et hurtigt, let buk helt inde ved vippekanten, midt på vipperne og ved deres yderste spids. På den måde opnår du en naturlig runding i vipperne, der med det samme vil syne af mere samt løfte og åbne øjet.

Prikken over i’et med Dr. Hauschkas transparente Brow & Lash Gel

Hvis serum, vippefarve og øjenvippebukker tilsammen udgør treenigheden, der kan erstatte din daglige mascararutine, så er en transparent gel prikken over i’et. Ved at påføre dine nu lange, mørke, voluminøse og løftede vipper gelen fra Dr. Hauschka vil du fuldende dit no-mascara-mascara-look og sørge for, at vipperne holder deres flotte bue hele dagen. 

Den er god nok