Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SERUM

Serum eller ansigtscreme eller begge dele? Det kan være svært at vide hvad ansigtet har brug for. De fleste kvinder bruger ansigtscreme, dels for at tilføre fugt til ansigtet og dels for at beskytte ansigtet mod alt det man udsætter huden for hver dag, såsom forurening, kulde, varme og så videre. Der er dog ikke lige så mange der bruger serum i ansigtet, måske fordi de ikke ved hvad serum er, hvorfor man skal bruge det, hvordan de skal bruge det og hvilken virkning det har på huden.

HVAD ER SERUM?

Serum er en koncentreret udgave af en ansigtscreme. Molekylerne er mindre i en serum end i en creme, hvorfor der kan være flere aktive ingredienser i en serum. Serummet forstærker ydermere de ingredienser der er i en creme.

HVORFOR BRUGE SERUM?

Fordi molekylerne er mindre i en serum, kan de mange aktive ingredienser trænge længere ned i huden end en creme. En serum kan dog ikke bruges alene, da der ikke er plads til de olier i en serum, som beskytter hudens yderste lag. Derfor er det vigtigt at bruge en ansigtscreme også. Cremens primære opgave er dermed at tilføre fugt til huden, imens serummet aktivt går i dybden med vigtige næringsstoffer. Det er aldrig for tidligt at starte med at bruge serum, det kan bruges i alle aldre, og sørger altså for at huden føles stram, frisk og fugtet.

Serum fås enten i en tyndere og mere koncentreret konsistens end en creme, eller som en ansigtsolie. Olien er typisk længere tid om at trænge ind i huden, men det er dog vigtigt at vente på, at serummet er trængt helt ind, inden man påfører ansigtscreme.

Her på siden kan du se vores udvalg af serummer, i mange forskellige prisklasser og fra mange forskellige brands. Vi har både serummer fra de helt store brands såsom Elizabeth Arden, Biotherm og Vichy, og billige serummer fra for eksempel Modelé og Rønsbøl. Med de priser vi kan tilbyde, kan du prøve dig frem, indtil du finder lige netop den serum der passer til din hudtype.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus