Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

HÅNDSÆBE

Håndsæbe, en uundværlig del af enhver husholdning. Og derfor også en så vigtig del at du ikke skal gå på kompromis med dit valg af sæbe. Ligesom du tænker over resten af dine indkøb til krop, ansigt osv. er det selvfølgelig også vigtigt at tænke over dit valg af håndsæbe.
Går du ind for økologi og miljøvenlige produkter, så køb en økologisk håndsæbe. Og skal din håndsæbe være ekstra mild og skånsom mod hænderne, så gå efter en håndsæbe uden parfume og parabener der renser dine hænder uden at tørre dem ud.
I dag er det blevet vildt moderne at vælge håndsæber der dufter lækkert, men som også kommer i en flot emballage som pynter ved håndvasken. Det er in at gengive oplevelsen af spa hjemme i sit eget badeværelse, og dette har selvfølgelig også indflydelse på valget af håndsæbe. Forkæl dig selv, din familie og ikke mindst dine gæster med en lækker håndsæbe der efterlader hænderne bløde og velduftende efter hver håndvask. Den populære håndsæbe fra Compagnie De Provence pynter flot på badeværelset, men findes også i utallige duftvarianter der forkæler dine sanser og spreder sin skønne duft på dit badeværelse når du vasker hænder.
Derudover kan du finde håndsæbe fra Urtekram, Neutral, Palmolive, Dove og flere andre store mærker som hver især er kendt for deres håndsæber af god kvalitet.

Stort udvalg af lækre håndsæber

Dit valg af håndsæbe siger også noget om dig. Skal din håndsæbe være økologisk? Skal din sæbe være parfumefri? Skal din håndsæbe være skånsom mod små børnehænder? Er det vigtigt at din håndsæbe dufter godt? Eller sætter du pris på en håndsæbe som også ser smuk ud i sin indpakning?
Uanset hvad du går efter når du køber håndsæbe, så kan du garanteret finde en håndsæbe efter din smag her på siden.
Køb stort ind af dine yndlings håndsæber i flydende eller fast form og fyld toiletskabet op så du altid har ekstra sæbe på lager. God håndsæbe kan man aldrig få for meget af.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus