FISKEOLIE & OMEGA 3

Sommetider kan vores kroppe have brug for et ekstra skud vitaminer eller mineraler som supplement til kosten for at fungere optimalt. Er du eksempelvis ikke den store fiskespiser kan det være en god ide at tage fiskeolie eller omega-3. Læs videre
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

FISKEOLIE & OMEGA 3

Sommetider kan vores kroppe have brug for et ekstra skud vitaminer eller mineraler som supplement til kosten for at fungere optimalt. Er du eksempelvis ikke den store fiskespiser kan det være en god ide at tage fiskeolie eller omega-3. Fiskeolie og omega-3 er den form for fedt som kroppen har brug for og findes særligt i fede fisk. Mennesker kan ikke selv danne omega-3 fedtsyrer, hvilket derfor betyder, at det er vigtigt for os at få disse tilført gennem kosten. Undlader man helt fisken fra kosten, så er kosttilskud det helt rigtige for dig, da du ellers ikke vil få tilført de essentielle fedtsyrer.

Fiskeolie og omega-3 - essentielle fedtsyrer til kroppen

Det er vigtigt at få tilført omega-3 fedtsyrer til kosten da, denne form for fedtsyrer er med til at bidrage til en normal hjerte- og hjernefunktion. Derudover er den essentielle fedtsyre også ideel for at kroppens led fungerer optimalt.

Omega-3 er godt for huden

Omega-3 fedtsyrer er nogle af de vigtige byggesten som vores hud har brug for, for at holde sig sund og beskyttet. Mange cremer kan langt hen ad vejen pleje hudens overflade, men skal du have tilført huden næring og pleje i det dybere lag, skal dette komme indefra. Her er omega-3 en rigtig god løsning, så du er sikret at din hud får det som den har brug for. De essentielle fedtsyrer har desuden en positiv effekt på uren hud og betændelsestilstande i huden. Fedtsyrerne indgår blandt andet i hudcellernes membraner, som hjælper med at opbygge hudcellerne. Tager du fiskeolie eller omega-3 kosttilskud kan dette hjælpe på eventuelle urenheder og udbrud i huden. Huden er enormt påvirket af mange parametre og processer, som sker i kroppen. Huden kan derfor være med til at afsløre om der forekommer ubalancer i kroppen, ved eksempelvis at slå ud i et akneudbrud. Hvis urenhederne skyldes en hormonel ubalance er omega-3 her super essentiel, da kroppens hormonsystem har godt af denne form for fedt, som kan hjælpe med at få kroppen tilbage i balance igen.

Den er god nok