Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BODYSCRUB

Få kroppen til at stråle med body scrubs og exfoliering af kroppen, som du finder her på siden.

Hvorfor bruge body scrub?

Body scrubs sørger for at du slipper af med døde hudceller, og urenheder på kroppen,så din hud ser sundere ud, og føles glat og blød. Man opnår det bedste resultat, ved først at gøre kroppen fugtig under bruseren, og derefter massere stille og roligt body scrubben i cirkelbevægelser på alle de steder på kroppen, du ønsker at exfoliere. Når du har skyllet kroppen fri for body scrub, kan du med fordel vaske kroppen bagefter, for at være sikker på at alle kornene er væk fra kroppen. Afslut med at smøre kroppen ind i en lækker bodylotion.

Body scrubs kan også bidrage til at forhindre stoppet porer, som kan give uren hud og indgroet hår. Derudover øger det blodcirkulationen når du masserer body scrubben ind i huden, som kan afhjælpe appelsinhud ved regelmæssig brug.

Hvis du har tør hud, har du måske oplevet at en bodylotion ikke giver dig nok fugt. Det kan skyldes at cremen ikke kan trænge ind i huden, fordi porerne er tilstoppede. Derfor er det en god idé at bruge en body scrub inden man påfører bodylotion, så cremen rigtig kan trænge ind i kroppen.

En body scrub må kun benyttes på kroppen, da den tynde hud i ansigtet ikke kan tåle en lige så grov scrub som kroppen.

Billig body scrub

Vi har et stort udvalg af billige og gode body scrubs til alle præferencer, og med et utal af forskellige dufte. Du kan for eksempel vælge mellem de populære body scrubs fra I Love Cosmetics, hvor du kan få dufte lige fra skumfiduser til citronsorbet og til en duft af tropiske frugter. Vi har også body scrubs fra Urtekram med dufte såsom Brown Sugar og Rose. Derudover har vi også scrubs fra de efterspurgte mærker såsom Dermalogica og Moroccanoil.


Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus