Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

NUXE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NUXE

Nuxe

Nuxe er et fransk hudplejemærke, som sælges på ethvert apotek i Frankrig. Nuxe er et hudpleje- og skønhedsbrand, som fokuserer på naturlighed og bæredygtighed, og som virkelig går op i gode ingredienser for at skabe luksuriøs hudpleje, der gør det til en oplevelse at bruge et Nuxe produkt. Navnet Nuxe er en blanding af ordet Nature og det franske ord for luksus; Luxe. Nuxe har i over 25 år skabt lækre hudpleje produkter med naturlige og bæredygtige ingredienser, der dufter fantastisk og efterlader huden blød og velplejet.

Blandt de populære hudplejeserier fra Nuxe finder du bl.a. Nuxe Reve de Miel inspireret af ingrediensen honning, som kan anvendes af alle hudtyper. I Nuxe Reve de Miel serien finder du bl.a. Reve de Miel Hand & Nail Cream, Reve de Miel Lip Moisturizing Stick og Nuxe Reve de Miel Face Cream. Reve de Miel serien er særlig blødgørende og god til tør og sensitiv hud.

Nuxe creme

Blandt Nuxe hudplejeprodukter finder du alt fra ansigtscreme, anti-aging rynkecreme, rensegel, håndcreme, læbepomade, natcreme og fodcreme. Nuxe produkterne har vundet stor anerkendelse verden over for sit fokus på bæredygtighed, og med et Nuxe produkt i hånden, mærker man tydeligt den ekspertise og luksus, som ligger bag fremstillingen og udvælgelsen af naturlige ingredienser.

Nuxe produkter

Blandt de mest populære Nuxe hudpleje produkter og cremer finder man bl.a. Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Usage Dry Oil som er en lækker olie til ansigt og krop, som hurtigt trænger ind og fugter huden, og efterlader huden med smuk og med en skøn glød. Nuxe kropsolie er et rigtigt luksusprodukt, som er perfekt til dig, der ønsker lidt ekstra selvforkælelse til din hud.

Også Nuxe Creme Fraiche 24 Hr Soothing & Moisturizing Cream er en god creme til ansigtet, som sørger for at tilbyde din hud den ultimative fugtoplevelse. Nuxe hudpleje, cremer, olie, håndcreme, natcreme, fodcreme, gaveæske, eller rensegel kommer i en lækker indpakning, der tager sig godt ud på enhver toilethylde, men som samtidig er hudpleje luksus med de bedste ingredienser for din hud.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus