SUTTER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SUTTER

Babyer og tumlinge børn fortjener kun det bedste. Når dit barn græder har det naturligvis brug for at blive trøstet, og her er en sut genial til at berolige barnet og hurtigt skabe ro og tryghed igen. Vi har udvalgt de bedste sutter fra det verdensberømte MAM der er det førende mærke inden for babypleje og baby tilbehør. Vores baby sutter er udviklet i tæt samarbejde med designere og tandlæger for at give absolut maksimal komfort for dit barn, samtidig med at det ydre design er smart og funktionelt.
Fordelen ved de billige MAM sutter er især at de er ekstra behagelige for den lille barnemund og sidder perfekt fast i munden. Hvis du er træt af at skulle op utallige gange om natten for at putte sutten tilbage i dit spædbarns mund, så prøv en MAM sut og læg mærke til hvor meget nemmere din baby har ved selv at beholde sutten i munden.

De mange smarte og billige sutter kommer i flere forskellige farver og størrelser så de passer perfekt til en hver babyalder. Find dit barns favorit sut på tilbud og oplev hvordan dit barn finder trøst og glæde ved sutten.
Det er vigtigt at du ofte udskifter dit barns sutter for at undgå bakterier og smitte. Her på siden kan du finde meget billige sutter og dermed spare mange penge på indkøb til dit barn og du kan få dine sutter leveret lige til døren.

Vores billige sutter findes i to forskellige materialer: Latex og silikone, så du selv kan vælge det produkt du helst vil tilbyde dit barn.
Latex sutter fremstilles af et naturligt materiale og er ekstra bløde og behagelige for babyer. MAM latex sutter er økologisk fremstillet og allergivenlige.
Silikone sutter fra MAM er ekstra robuste, hygiejniske og med en særlig blød overflade der minder babyen om mors hud og får den til at slappe af.
MAM sutter er for de forældre der vil give deres børn den bedste start på livet.
Velkommen til Luxplus