Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MASCARA

Mascara er det vigtigste makeupprodukt i enhver kvindes makeuptaske, og dit valg af den helt rigtige mascara kan tage lang tid og mange fejlkøb, før du finder din yndlings mascara. Mascara er nemlig ikke bare mascara. Mascara kan have forskellig former og farver. Det første du skal finde ud af i jagten på de perfekte vipper er, hvilket look du ønsker. For ud fra det kan du finde ud af hvilken form applikatoren skal have, om du skal have en vandfast mascara, en der giver en lash extension effekt, om den skal være brun, sort eller en helt tredje farve, give fyldige vipper, eller fint adskilte vipper, forlænge vipperne - mulighederne er mange.

Find den rigtige mascara

Hvilken type mascara der virker bedst kan dog være en meget individuel sag, og én bestemt type mascara der giver kraftige sorte vipper og følelsen af lash extension, virker måske rigtig godt til den ene kvinde, mens der måske skal en helt anden type mascara til, til en anden kvinde.

Blandt det store udvalg af mascaraer, har vi for eksempel nogle med buede børster, som former vipperne super flot og naturligt - denne buede effekt giver øjet et mere åbent og smukt indrammet mascara look. Er du til gengæld på udkig efter en god øjenvippeserum, kan du også finde det her blandt vores udvalg af billige mascara. En vippeserum kan gøre dine vipper længere og i nogle tilfælde også kraftigere. En vippeserum er derfor en fantastisk nem løsning, hvis du går og drømmer om længere vipper. Når vipperne i sig selv er blevet længere og mere fyldige på grund af vippeserummet, vil en god mascara kunne komme endnu mere til sin ret, når den påføres på de nu ekstra lange vipper. Er du flittig med din vippeserum, vil du altid kunne holde dine vipper misundelsesværdigt lange.

Sådan bruger du din mascara

Når du har fundet lige præcis den mascara som skal blive en del af din makeup samling kan du skrive dig et par gode råd bag øret, så du får mest muligt ud af din nye mascara.

- Pump ikke din mascara - forstået på den måde, at du så vidt som muligt skal undgå at køre applikatoren ned i beholderen for mange gange, når du ønsker at få mere produkt på applikatoren. Den pumpeeffekt som opstår, når du laver denne bevægelse, gør nemlig at der kommer meget luft ned i beholderen, som hurtigt vil udtørre din mascara - og det vil du helt sikkert helst undgå, når du har fundet dit nye yndlings produkt.

- Ønsker du godt med fylde kan du påføre din mascara i zig zag bevægelser som vil hjælpe dig med at få arbejdet din mascara godt og grundigt ind i vipperne. Når man påfører sin mascara i lige strøg, er det nemlig ikke altid at mascaraen kan ramme alle de små fine hår, som umiddelbart ikke kan ses med det blotte øje. Når du har zig zagget mascaren på plads, vil det synes som om du har flere vippehår, og det er jo bestemt ikke dårligt.

- Du kan med fordel købe en tør mascarabørste, som du kan rede dine vipper med før du påfører din mascara (og efter, hvis du føler behov) På den måde undgår du at dine vipper klumper sig sammen, når de i forvejen er friseret på plads.

- Alt efter hvor stor effekt du ønsker af din mascara kan du i nogle tilfælde benytte to mascara for at skabe det look du gerne vil opnå. En mascara kan eksempelvis give længde og en anden fylde. Derfor kan du påføre den der giver længde først, for derefter at supplere med den mascara, som giver vipperne fylde - og voila, du har opnået det ultimative mascara look.

- Når du lægger mascara på dine øverste vipper er det en rigtig god ide at kigge ned i et spejl. På den måde har du et bedre overblik over dine vipper og vil mindske risikoen for at få smurt mascara ud over hele øjenlåget.

- Forny din mascara efter tre til seks måneder. En mascara kan for det meste ikke holde længere tid end disse antal måneder før den synes tør, begynder at smuldre eller er svær at påføre. Skift derfor din mascara ud når du har haft den mellem tre til seks måneder.

Billig Mascara

Her på siden finder du mange forskellige og billige mascaraer. Udvid dit sortiment af mascara, og prøv dig frem til du finder din nye favorit mascara. Vi har forskellige sorte mascara og waterproof mascara fra kendte store makeup mærker som Rimmel, Maybelline, Max Factor, L’oreal, Clinique, Estee Lauder, W7, M2 Beauté og mange andre, som har skabt ikoniske mascaraprodukter til alle typer vipper.

Din mascara kan med tiden godt blive tør, og det er derfor vigtigt at du løbende skifter den ud. Vi har presset prisen på luksus mascara, så du altid kan finde din yndlings mascara til en meget billig pris. Spar mange penge på dine makeup indkøb, ved at finde en billig mascara blandt det gode udvalg af kvalitets mascara.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus