Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MAX FACTOR MASCARA OG FOUNDATIONS

Max Factor

Max Factor er et af de største makeup brands på verdensplan og kan tilbyde dig et hav af lækre produkter. Hos Max Factor kommer du ikke til at mangle noget, da brandet har udviklet unikke makeup produkter som du kan fylde din makeuppung med. Det er derfor muligt, at skabe nøjagtigt det look som du drømmer om med de fantastiske produkter fra Max Factor. Find alle dine personlige Max Factor favoritter lige her på siden og spar mange penge.


Max Factor makeup 

Max Factor er et af verdens mest kendte og brugte makeup mærker. Serien af ikoniske makeup produkter er skabt af den berømte Mr. Max Factor der i Hollywoods spæde begyndelse opfandt begrebet makeup og skabte vidunderlige signaturlooks til Hollywoods største stjerner. Max Factor skabte sin unikke makeup under mottoet: Du er ikke født glamourøs – glamour er noget der skabes. Netop ordet glamour er i fokus i de populære makeup serier med kendte og elskede makeup produkter. Max Factor blev født i Rusland og emigrerede i år 1914 til USA. Han bosatte sig i LA for at være tættere på den spirende filmindustri. Max Factors ekspertise inden for makeup rygtedes hurtigt og han arbejdede derefter med mange af Hollywoods helt store filmstjerner. Her begyndte han tilmed at skabe sine egne makeup produkter som skulle skabe et glamourøst men realistisk look på skærmen. I 1916 lancerede Max Factor øjenskygger og øjenbryns pensler. Produkter som disse var ikke set før uden for filmindustrien og blev derfor et kæmpe hit. Fire år senere kreerede han en fuld kollektion af kosmetik produkter og kaldte det for “make-up” som dermed var et ord han opfandt. Max Factor fik senere tildelt en Oscar for sine mange fantastiske produkter og teknikker som blev benyttet i filmindustrien. Max Factor gjorde det senere muligt for alle kvinder at få fingre i alt fra foundation, øjenskygge, lip gloss osv. Disse produkter var ikke længere noget der kun hørte filmindustrien til, men kunne i høj grad blive enhver kvindes eje. 


Max Factor mascara 

Blandt Max Factors makeup sortiment finder du nogle af de absolut mest populære produkter fra brandet. Prøv blandt andet mascara i udgaver som Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara, False Lash Effect Mascara, Max Factor Masterpiece Max Mascara som også findes som waterproof mascara, der giver fantastisk fyldige og imponerende vipper uden at drysse. Oplev hvordan du let kan indramme dine øjne med de mange fantastiske mascaraer, som vil give dine øjne et dramatisk og intenst look. 


Max Factor Foundation

Blandt Max Factors store udvalg af foundation finder du ikon makeup produkter som Max Factor Lasting Performance foundation, Creme puff pudder, natural mineral foundation, Pan Stik foundation, cc cream, whipped cream foundation og Max Factor Facefinity Foundation. Med de mange lækre produkter til huden kan du let få skabt dig en smuk base makeup, som vil skjule både ujævnheder, rødme, urenheder osv. Efter brug vil huden fremstå jævn og smuk. Alle makeup formler fra Max Factor er udviklet således, at de holder længe på huden, så du undgår at skulle friske dit look op flere gange om dagen. 


Derudover er Max Factor universet spækket med lipgloss, lipfinity og giant pen, læbestift, concealer, øjenskygge, bronzer og flotte neglelakker i mange feminine farver. Med makeup fra Max Factor får du makeup til et mere afslappet og diskret, men stadig smukt og feminint hverdagslook, eller mere dramatiske farver og intense mascara og eyeshadow til et flot fest look. Kort sagt er der noget for enhver smag til enhver anledning, når du vælger Max Factor. Det er bare med at give sig i kast med de mange flotte og spændende produkter, så du kan skabe dig præcis de looks som du har lyst til. Om du ønsker at fremhæve træk eller skjule dem, så finder du alle de redskaber som du skal bruge her på siden for at få det smukkeste frem i netop dit ansigt. Alle produkter indeholder desuden lækre konsistenser, som sørger for at det pågældende produkt er en ren fornøjelse at bruge. Udover de mange smukke makeup produkter finder du også en bred palette af smukke neglelakker, som ligeledes makeuppen, kan bruges til enhver anledning, hverdag som fest. 


Billig makeup og mascara fra Max Factor 

Max Factor tilbyder som sagt makeup til læber, ansigt, øjne, kinder, negle og er kendt for sine flotte farver og stærke holdbarhed. Det er uden tvivl derfor nogle af verdens største makeup artister sværger til Max Factors unikke make up produkter og så mange af makeup serierne er gået hen og blevet makeup ikoner som i dag bruges af tusindvis af kvinder hver dag over hele verden. Max Factor makeup giver netop enhver kvinde mulighed for at forvandle sig med makeup og skabe et både personligt og glamourøst look alt efter ønske. Find et stort udvalg af produktsortimentet her på Luxplus og få dine yndlings produkter til skarpe priser. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus