TANDBLEGNING

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TANDBLEGNING - FÅ HVIDERE TÆNDER

Vores smil er vores visitkort udadtil. Og særligt et hvidt smil signalerer, at man opretholder en god personlig hygiejne og holder sig velplejet. Og hvem vil ikke gerne fremstå velsoigneret? Mange forbinder hvide bisser med dyre ture til tandlægen, men sådan behøver det slet ikke være. Du kan nemlig selv få fingre i alt det grej, som du skal bruge for at få flotte hvide tænder, og endda bruge dem inden for hjemmets trygge rammer.

Men hvilken tandblegning skal du så vælge? Vi guider dig på vej, så du kan blive det hvide tandsæt rigere med en række produkter, som både er effektive og nemme for enhver at bruge.

Tandblegning gel

Vil du opnå et langtidsholdbart resultat af din tandblegning, kan du med fordel bruge en gel eventuelt fra Swiss Clinic Whitening System. Geléen har en lang holdbarhed - helt op til et år efter du har bleget tænderne. Sættet består af to skinner og 3 beholdere med blegecreme. Der medfølger en udførlig brugsanvisning, så du kan føle dig tryg og sikker under hele behandlingen.

Tandblegning strips

Er du tidspresset, men gerne vil have hvidere tænder før du skal til aftenens fest, socialt arrangement eller andet, kan du benytte dig af White Glo Bright Nights Dissolving Whitening Films. Produktet består af små strips, som du lægger over tænderne og i løbet af ingen tid, vil du opleve at dine tænder syner hvidere.

Naturlig tandblegning med kul

Vil du gerne undgå en stærk kemisk sammensætning, når du skal blege tænder, er der også naturlige alternativer, som er milde mod tænderne, men som ikke går på kompromis med effektiviteten. Prøv eksempelvis Idento Coconut Charcoal Tooth Whitening, som fjerner plak fra tændernes overflade. Produktet indeholder 100% økologisk kul, som er den aktive ingrediens, som hjælper tænderne med at blive hvide igen. Produktet skal blot påføres på en fugtig tandbørste, hvorefter tænderne børstes med produktet, nemt og enkelt.

Her på denne side har vi samlet alle vores tandblegningsprodukter, så du kan blive fri for misfarvede tænder, så du igen kan føle dig selvsikker med et super flot, hvidt smil.

Velkommen til Luxplus