Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PUDDER

Pudder kommer i mange afskygninger, og hvilken man foretrækker kommer helt an på hvad man skal bruge den til, samt hvilken hudtype man har. Vi har et stort udvalg af både løs pudder og fast pudder fra nogle af de mest kendte brands på markedet. Vi har desuden også nogle fantastiske puddere fra brands der er mindre kendte. Vi har puddere og bronzere fra blandt andre W7, Technic, Max Factor, L’Oreal, Maybelline, Revolution og Youngblood. Ja listen er lang.

Man kan både få pudder og bronzer, som opfylder to forskellige behov. En pudder er bedst til at fremhæve ens naturlige kulør, hvorimod en bronzer kan tilføre lidt glød til ansigtet. Når man skal vælge en pudder, er det vigtigt ikke at vælge en der ligger mere end to nuancer fra ens naturlige kulør.

LØS ELLER FAST PUDDER?

Man kan få pudder i to forskellige varianter, løs pudder og fast pudder. Den løse pudder er især god til at “afslutte” et look, når man vil have at sin foundation, concealer, corrector eller andet cremet produkt til at holde hele dagen, samt til at gøre looket mere mat. En transparent løs pudder,eller en gennemsigtig pudder som det også hedder, bliver desuden brugt til at “bake” ansigtet med, en teknik man især benytter under øjnene, som får makeuppen til at holde, og sørger for at makeuppen ikke krakelerer i løbet af dagen.

Den faste pudder er især god til, hvis man skal friske makeuppen lidt op i løbet af dagen, eller hvis man ikke bruger særlig meget makeup.

Om du vil have en billig pudder eller en lidt dyrere pudder, en løs pudder eller en fast pudder, en pudder eller en bronzer, kan du med garanti finde din nye yndlings pudder lige her på siden. Vores udvalg er stort og vores priser er lave, det er da den perfekte kombination når man shopper.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus