Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

YOUNGBLOOD MINERAL MAKEUP

Youngblood

Youngblood Mineral Cosmetics er førende på markedet inden for mineralsk makeup, og har produceret en række af fantastiske mineral makeup produkter der er lavet af naturlige, rene og knuste mineraler.

Youngblood makeup

Mineral makeup fra Youngblood er skabt ud fra idéen om, at makeup skal være naturlig og dækkende uden at føles som en tung maske. Alle makeupfarver fra Youngblood er skabt, så de giver et naturligt makeup look der let blender ind i huden uden at tynge. Alle Youngblood makeup produkter er skabt af naturlige ingredienser og mineraler af høj kvalitet, og er uden parfume, olier, talkum og parabener. Youngblood mineral makeup har en ikke-tilstoppende effekt for porrerne, og er derfor oplagt at anvende hvis du har sensitiv hud, akne eller bare ønsker en naturlig makeup, der ikke ødelægger hudens naturlige balance, og forhindrer huden i at ånde.

Youngblood mineral foundation

Blandt Youngblood makeup produkterne finder du bestseller produkter som Youngblood Natural Loose Mineral Foundation, som er en mineral foundation i pudderform, som med en børste hurtigt kan arbejdes ind i huden og som giver et super flot resultat. Youngblood mineral foundation findes også i fast pudder form under navnet Youngblood Pressed Mineral Foundation eller som en flydende foundation: Youngblood Liquid Mineral Foundation.

Gå på opdagelse i Youngblood mineral makeup sortimentet. Vi kan tilbyde alt fra youngblood øjenbrynsskygge, eyeliner i fast form eller som flydende eyeliner, concealer, sun powder, eller flotte mineral blush som creme blush eller mineral pudder blush. Udover den mineralske makeup fra Youngblood, kan du også finde professionelle makeup pensler og børster som f.eks. en god mineral pudderbørste, blush pensel, concealer pensel eller øjenskygge pensel.

I Youngblood makeup sortimentet finder du et kæmpe udvalg af professionel mineralsk makeup. Der er en grund til at Youngblood er et af de helt store makeup navne blandt verdens førende makeupartister. Youngblood makeuppens store succes har gjort Youngblood mineral pudder, foundation, lipgloss, primer, concealer og gode makeup børster til et professionelt makeup brand, der dukker op på de største catwalks verden over.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus