Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash

Dermatologisk hudpleje

Her finder du dermatologisk testet hudpleje, som er udviklet, testet og anbefalet af hudlæger til at være problemløsende for dig med hudlidelser og hududfordringer såsom tør hud, eksem hud, psoriasis, rødme hud og pigmentforandringer.
Farmakonom

Få personlig rådgivning

På Luxplus sidder vores dygtige farmakonom altid klar til at give dig skræddersyet rådgivning og vejledning. Merna er uddannet farmakonom i 2018, og har stor faglig viden i både hudpleje og aktive ingredienser.

Få hjælp her

Lær ingredienserne at kende

Bliver du ofte forvirret over det store ingrediensbibliotek? Og har du ikke helt styr på vigtigheden af de forskellige? Vores farmakonom guider dig til de mest brugte ingredienser i hudpleje, så du kan blive klogere på hvilke, der kan være den bedste løsning for lige netop din hud.

Hårtype

Duft Gruppe

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på Luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89.00 DKK/30 dage. De første 30 dage er helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos Luxplus.
Den er god nok