Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SOLBESKYTTELSE

Her på siden finder du vores udvalg af solbeskyttelse. Her er både solcremer, solspray og after sun primært til kroppen, da du kan finde solbeskyttelse specifikt til ansigtet under fanen ansigtspleje.

Husk solcreme

Sol kan være lige så sundt, som det kan være skadeligt. Vi har brug for d-vitamin, som spiller en stor rolle for vores helbred. Det d-vitamin vi får gennem kost og tilskud, er nemlig ikke nok. Resten skal komme fra solen. Men for meget sol, bliver skadeligt, og kan forårsage hudkræft og/eller modermærkekræft, forbrændinger m.m som i sidste ende kan blive en rigtig grim affære. Husk derfor altid solbeskyttelse, så du kan passe godt på dig selv i de dejlige varme stråler.

Det er vigtigt at beskytte sig mod solen, men det er nødvendigt for vores d-vitamin indtag ikke at lukke solen helt ude, hvorfor det ikke altid er det smarteste at vælge den højeste solfaktor. Det handler om at være fornuftig, og man kan med fordel gå efter Kræftens Bekæmpelses solråd, de tre S’er: Skygge, solhat og solcreme. Når vi opholder os i skyggen kan vi nemlig stadig optage d-vitamin, dog uden at forårsage skader på vores hud. Er du dog på ferie sydpå eller blot herhjemme om sommeren, så husk en god solbeskyttelse af middel til høj faktor. Om sommeren har din hud virkelig brug for beskyttelse, da der er fuld knald på solen på denne tid af året, hvor UV-indekset er højt. Det handler om at bruge sin sunde fornuft, når man opholder sig i solen. Alle mennesker har en naturlig barriere, som kan beskytte dem kortvarigt mod solens stråler. Det er dog meget forskelligt, hvor længe mennesker kan opholde sig i solen uden beskyttelse - og er der knald på solens stråler, så snakker vi kun minutter. Vær opmærksom på, hvilken hudtype du har, og køb din solcreme derefter. Bliver du hurtigt små rød ved den mindste sol, er det en god ide at se efter de høje solfaktorer. Føler du derimod at din hud kan klare lidt mere, kan du om muligt nøjes med en middel solfaktor. Aflæs vejret og tjek UV-indekset før du går ud, så du ved lige præcis, hvilken solfaktor du skal bruge.

Solcreme mindsker forekomsten af rynker

Du har sikkert hørt det før, at hvis man virkelig vil undgå rynker og læderhud, så skal man huske solcremen og den er altså god nok. Her hos Luxplus vil vi anbefale at man året rundt bruger en dagcreme med solfaktor i - udover at man om sommeren naturligvis bruger en almindelig solbeskyttelse. Solens stråler har en aldrende effekt på vores hud og nogle af de solstråler, som er skyld i dette, trænger igennem året rundt. Dermed ikke sagt at du skal bruge solcreme på kroppen i vintermånederne, men du kan med fordel bruge en mild beskyttelse i ansigtet i efteråret og vinteren, der hvor huden altid er blottet.

Når du opholder dig i solen uden ret meget tøj på, er det også en god ide at bruge solcremen af aldrings mæssige årsager. Huden på kroppen kan nemlig også blive rynket og huden kan få en helt anden struktur i forbindelse med en overdrevet grad af solbadning. Husk derfor solcremen og vær særlig opmærksom på udsatte områder af kroppen som bryst og skuldre.

Solcreme beskytter mod pigmentforandringer

Solcreme er også et super redskab til at mindske forekomsten af pigmentforandringer som kan vise sig over hele kroppen. Når huden bliver udsat for meget soleksponering kan der opstå en ujævn farvestruktur i huden, som kan være svær at komme af med, hvis først skaden er sket. Det er dog lettere at holde pigmentforandringerne nede ved hjælp af solcreme, så forandringerne i huden kan falde lidt til ro.

Hvor længe holder en solcreme

Du har måske været i tvivl om, hvorvidt du har kunne benytte den solcreme som du brugte til at beskytte dig med året før. Dog kan langt de fleste solcremer holde sig i et år eller mere, når de opbevares i stuetemperatur (uden at være udsat for direkte sollys hele tiden) Du kan altså derfor sagtens bruges en solcreme, som har været åbent i et år. Er din solcreme blevet harsk eller har ændret farve, kan dette være et tegn på, at det er tid til at skifte produktet ud med et nyt.

Billig solcreme

Hos Luxplus har vi et stort udvalg af billig solcreme, som dækker ethvert behov. Vi har solcremer, solspray og solstifter helt fra faktor 6 til faktor 50. Produkterne er fordelt ud over forskellige brands, hvoraf nogle af dem er mere kendte end andre. Vi har naturligvis solbeskyttelse fra de “typiske” solbeskyttelses producenter såsom Derma, Piz Buin, Garnier og Nivea. Vi har solcremer fra anerkendte virksomheder såsom Elizabeth Arden, Biotherm, Tromborg, Dermalogica og L'Oreal. Vi har desuden solprodukter fra mindre kendte brands såsom Lancaster og Ecooking.

Du bestemmer selv mærke og pris, men vi vil i hvert anbefale, at du benytter solbeskyttelse, når du opholder dig i solen.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus