Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

FOUNDATION

Find den perfekte foundation til en fabelagtig pris her hos Luxplus. Du kan finde mærker såsom L’Oreal, Maybelline, Max Factor, Youngblood, W7, Clinique, Revolution, W7, Technic og mange mange andre blandt vores store udvalg. En foundation er et fantastisk redskab til at skabe en smuk og jævn hudoverflade, som vil fungere som en rigtig fin og flot base for resten af din makeup. Har du eksempelvis ujævnheder i huden, rødme eller andet, vil den rette foundation kunne skjule dette så let som ingenting. Find den foundation som passer til netop dig og din hudtype lige her på siden - der er mange penge at spare.

Hvilken foundation

Om du har normal, tør, fedtet, følsom eller kombineret hud, så kan du helt sikkert finde en foundation der passer perfekt til dig. Inden du kaster dig ud i at købe en ny foundation, er det en rigtig god ide at finde ud af, hvilken hudtype du har og hvilken konsistens du bedst kan lide. Ud fra dette er det derfor meget nemmere at finde netop det produkt, som vil gøre arbejdet bedst på din hud.

Foundation til tør hud

Har du en tør hudtype, er det fordelagtigt at finde et produkt, som kan tilføre huden en masse god fugt i løbet af dagen. Gå derfor gerne efter en flydende foundation som er let at fordele på huden og som er fugtgivende. En mat foundation er ikke altid det rigtige valg for en tør hud, da produktet ganske enkelt kan være for mat og tørt.

Foundation til normal hud

Har du en normal hudtype, kan du stort set bruge den foundation som du ønsker, da man med en normal hudtype ikke har de store problemer som man skal have i mente, når man køber foundations. Tænk i stedet over i hvilken grad du ønsker at din foundation skal dække, om den skal være med spf og hvilken konsistens du kunne tænke dig.

Foundation til sart hud

Har du en sart og sensitiv hud, så er der også foundations, som er særligt gode til netop dig. Når man har en følsom hud kan det være en rigtig god ide at bruge en foundation som er mineralbaseret, da denne form for foundation er mild mod huden, men samtidig super effektiv med hensyn til dækkeevne m.m. Du kan derfor roligt se dig om efter en af vores populære mineralbaserede foundations som du kan påføre på din hud med god samvittighed.

Foundation til fedtet hud

Oplever du at din hud har tendens til at fedte op i løbet af dagen, så kan det være en rigtig god ide at benytte en foundation som er oliefri og har en matterende konsistens og virkning. Når man har en fedtet hudtype, eller blot er klassisk kombineret, kan du opleve at skulle have fat i måske to forskellige foundations, da huden kan variere i den mængde fedt som den producere alt efter, hvornår på året vi snakker. Eksempelvis kan det være at du oplever at huden ikke fedter nær så meget i vinterhalvåret, hvorfor det kan være en god ide at bruge en foundation, som tilfører huden fugt i disse måneder. Når foråret og sommeren melder sin ankomst vil huden højst sandsynlig fedte mere, hvorfor en matterende foundation vil gøre arbejdet rigtig fint hen over de varmere måneder.

Du tester farven på din foundation ved at påføre en smule på underkæben eller halsen. Det er ligeledes en god idé at lave et dobbelttjek på panden også. Ved fedtet hud kan det være ekstra besværligt, da olien fra din hud kan ændre farven efter lidt tid, hver derfor opmærksom på dette og giv dig tid til at afprøve din foundation.

For at få din foundation til at holde længere, kan du bruge en primer inden du påfører foundation. Det gælder især, hvis du vælger en pudder foundation. Valg af foundation børste, svamp, blender eller andet har stor betydning for, hvor pænt din foundation lægger sig på huden. Det har vi også et stort udvalg af under børster og pensler kategorien.

Billig foundation

Du kan være sikker på at finde din yndlings foundation billigt lige her på siden. Vi har rigtig mange at vælge imellem og der er med garanti en række foundations at finde, som passer perfekt til netop din hudtype og personlige præferencer. Find den rette farve og konsistens lige her - og så endda til super billige penge.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus