Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

Estée Lauder PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ESTÉE LAUDER

Estée Lauder

Estée Lauder er et af verdens største og mest eksklusive brands inden for makeup og hudpleje. Estée Lauder brandet stammer oprindeligt fra USA, hvor virksomheden blev grundlagt helt tilbage i år 1946 af Joseph Lauder og hans kone Estée Lauder som mærket er navngivet efter. Siden dengang er Estée Lauder vokset og er blevet en international makeup, parfume og hudpleje succes med et stort og kendt sortiment som sælges i de største varehuse i verden. 

Estée Lauder hudpleje

Brandet Estée Lauder er kendt for sine mange musthaves inden for hudpleje og sine banebrydende hudplejeteknologier som har skabt luksuriøse anti-age cremer, serum, olie, bb creme, øjenpleje, rynkecreme, natcreme og meget mere. 

Ud af de mange Estée Lauder hudplejeprodukter kan nævnes bestsellere som Estée Lauder Advanced Night Repair Complex, som er en uimodståelig natcreme, Estée Lauder Re-Nutriv Radiant White, Hydrationist eller Revitalizing Supreme Creme med en fantastisk anti-aging effekt. Alle hudplejeprodukter fra Estée Lauder emmer af eksklusivitet og gør din hudplejerutine til en sand fornøjelse. Tag et kig her på siden og find de produkter som passer bedst til dig og dine behov. 

Estée Lauder makeup

Enhver makeup artist kender også de mange lækre makeup produkter såsom pudder, eyeliner, læbestift, mascara m.m. som er en del af Estée Lauder sortimentet.

Især makeup serien Double Wear fra Estée Lauder er blevet populær for sin gode dækkeevne og lange holdbarhed. I serien Estée Lauder Double Wear finder du pudder, bb cream og highlighter, og de banebrydende makeup produkter er blandt nogle af verdens bedste. Estée Lauder har da også gennem tiden vundet utallige priser for sine ikoniske hudplejeprodukter, flotte makeup looks og eksklusive parfumer.


Når du køber makeup fra Estée Lauder kan du være sikker på at få makeup af høj kvalitet, som vil holde hele dagen eller natten igennem. Der er mange forskellige produkter, farver og konsistenser at vælge imellem, så der er med garanti er række produkter fra brandet som også vil falde i god smag hos netop dig. Er du på udkig efter produkter, som vil indramme dine øjne, så kan vi anbefale dig at se nærmere på Estée Lauders mascara- og brynprodukter. Smukke definerede vipper og bryn som indrammer øjet har altid været en fantastisk kombination for at skabe et iøjnefaldende look. Estée Lauders mascara giver både længde og fylde og har en rigtig god holdbarhed. 


Foruden de skønne øjenprodukter så finder du også makeup produkter, som du vil kunne skabe den perfekte base med. Prøv eksempelvis en af Estée Lauders primere som vil gøre din hud klar til at tage bedre imod den efterfølgende makeup som foundation, pudder, concealer m.m. Alt makeup fra Estée Lauder kommer i nogle utroligt smukke indpakninger, som vil klæde et hvert badeværelse, sminkebord eller hvor du ellers opbevarer din makeup. 

Estée Lauder parfume

Inden for parfumer til kvinder og mænd, har Estée Lauder skilt sig ud på parfume markedet med sine luksuriøse og smukke parfumeflakoner med unikke og fantastiske dufte. Blandt Estée Lauder parfumerne finder du duft klassikere som Estée Lauder Youth Dew, Estée Lauder Pleasures, Pleasures Intense, Estée Lauder Sensuous og Estée Lauder Beautiful. Til den moderne kvinde som ønsker en super feminin parfume duft, har Estée Lauder skabt den kendte Estée Lauder Modern Muse og Moderne Muse Chic, hvis smukke parfumeflakoner vil pryde enhver toilethylde. Pas godt på din nye duft fra Estée Lauder ved at opbevare den i et køligt rum, hvor der ikke kommer direkte sollys på din parfume. Parfumer har det nemlig bedst under kølige og mørke forhold, for at de tilsatte duftnoter bliver bevaret så længe som muligt. Behold eventuelt æsken som din parfume kom i og opbevar den heri, når du vel at mærke ikke bruger parfumen. 


Står du og mangler en gave ide til din veninde, mor eller kæresten, så er Estée Lauder et perfekt valg og med garanti noget enhver kvinde vil synes om. Her på siden finder du en række af Estée Lauders enkeltstående produkter, som vil være en perfekt gaveide. Derudover har Estée Lauder gjort det super nemt for dig at finde en komplet gave, da brandet har udviklet forskellige bokse med indhold af flere af Estée Lauders super populære produkter. Der er derfor svært at gå galt i byen, når du køber gaver til en du holder af fra Estée Lauder. Se det store udvalg igennem her på Luxplus og bestil dine favoritprodukter allerede i dag - der er mange penge at spare på det eksklusive brand. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus