Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MAKEUP TILBEHØR

Blyantspidsere, pincetter, øjenvippebukker og meget andet tilbehør finder du på denne side. Alt det der sætter prikken over i’et, og gør det lidt nemmere at være en beauty lover.

Kunstige negle

Blandt de mange forskellige slags produkter du kan finde her, har vi også vores udvalg af kunstige negle. Pæne negle gør alverden til forskel for vores selvværd, og den måde vi kommunikerer på. Ved at bruge hænder når man taler, virker man mere imødekommende og udadvendt. Derfor er det så vigtigt at dine negle og hænder generelt ser sunde og velplejede ud, og kunstige negle kan gøre en stor forskel.

Vi har mange forskellige slags kunstige negle her på siden, blandt andet nogle med et fransk look, altså hvor tipperne er farvet hvide, nogle der er lange, nogle der er korte og nogle der har en farve. Vi har kunstige negle billigt fra nogle af de bedste og største brands.

Rensning af makeupbørster

En af de andre større kategorier på denne side er produkter til at rengøre makeupbørster med. For det er simpelthen så vigtigt at lægge makeup med rene børster, da du ellers kan få et grimt resultat og du kan risikere at få uren hud, da bakterierne fra børsten kan sætte sig i ansigtet. Derfor finder du her på siden et stort udvalg af produkter der kan hjælpe med at gøre processen lidt nemmere og hurtigere.

Billigt tilbehør

Udover de lidt større kategorier som nævnt ovenover, kan du altså her finde alt det du ikke vidste du manglede. Produkter du burde have skiftet ud for lang tid siden, men som du ikke har ville bruge penge på, eller som du har glemt at købe. Derfor har vi samlet alle disse produkter til dig super billigt her, så du kan shoppe det med, når du alligevel er her. Hvis du bestiller inden kl 15, kan du have dine nye beauty produkter foran din dør i morgen tidlig. Og så er det bare igang med at plukke, bukke, file mm.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus