Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PRIMER

Primer er et lille mirakel til huden, som mange ikke kender, og det er en skam. For en primer kan give dig kontrol over din hud, så den bliver udjævnet og ser ensformig ud, så du har det bedst mulige udgangspunkt når du skal lægge makeup.

Hvad er primer?

En primer kan komme i flere konsistens, men laves ofte af materialer såsom voks og silikone, og for det meste minder en primer om en serum/ansigtscreme i konsistensen, som skal smøres ud i ansigtet efter du har smurt serum og ansigtscreme ud i ansigtet. En primers fornemmeste opgave er, at give huden i ansigtet et flot, ensartet look, der skjuler porrer, rødme og fine linier. Makeuppen vil holde længere, og giver et mat finish. Hvis du ikke er til meget makeup, kan primeren også sagtens bruges uden at lægge makeup oven på.

Hvis man har en tendens til olieret hud, er det vigtigt at finde en oliefri primer, da huden ellers bliver for fedtet. Med en oliefri primer kan du dog være garanteret et mere mat look, også selvom du ikke putter makeup oven på.

Primer kommer i forskellige nuancer, der alle har et forskelligt formål. Hvis du vælger en der er neutral i farven, skal du helst vælge en der er omkring en nuance lysere end din hudtone, for at få et naturligt resultat. Derudover kan man få en primer der er grønlig, som er ekstra god hvis du vil skjule rødme i ansigtet. En gullig primer, har til formål at hjælpe på mørke render under øjnene.

Billig primer

Her på siden finder du vores udvalg af billig primer, fra både kendte og mindre kendte brands. Vi har primer fra blandt andet W7, Barry M, Revolution, Technic og dermalogica. Vi har desuden flere foundations, der også indeholder primer, for at få et så flot, naturligt og ensartet resultat som muligt.


Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.