Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MAC

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MAC

MAC

Makeup Art Cosmetics, MAC, startede i Toronto i Canada. Makeupartisten og fotografen Frank Toskan og frisørsalon ejeren Frank Angelo blev frustreret over, at der ikke fandtes noget makeup, der tog sig godt ud på billeder, så de besluttede sig for, at skabe deres eget makeupbrand.

I starten lavede de makeuppen hjemme i køkkenet, og solgte det direkte fra frisørsalonen til makeupartister. Deres tilgang var, at udvikle fed makeup i et univers af farver, og da der på det tidspunkt ikke var fokus på farver på kosmetikmarkedet, så de muligheden for at skille sig ud. Der gik ikke lang tid før stylister og moderedaktører fik øjnene op for produkterne. En af de første bestsellers til makeupartister var en intens, rød mat læbestift som Madonna havde på under et photoshoot. Herefter tog omtalen i magasinerne fart sammen med word-of-mouth, og i 1984 lancerede Frank og Frank MAC i et storcenter. I 1994 blev MAC opkøbt af Estée Lauder, og hovedkvarteret ligger nu i New York.

I dag bliver MAC solgt i over 105 lande, og de lancerer over 50 kollektioner om året, som alle lever op til efterspørgslen fra både forbrugere og makeupartister. MAC er blandt andet blevet en kæmpe succes, og et trendsættende brand, fordi det er lykkes at indgå samarbejder med nogle af de førende talenter inden for mode-, kunst-, og popkulturverdenen. MAC har for eksempel arbejdet backstage til over 200 modeshows til modeuger verden over.

MAC makeup billigt

Det er muligt at købe produkter fra det storsælgende brand her hos Luxplus. Og vi er stolte over, at kunne tilbyde et bredt udvalg af MACs fantastisk produkter til meget fordelagtige priser. Vi kan tilbyde hele paletten af MACs bedste produkter, så du kan bygge hele dit look op kun med MAC produkter. Prøv det, så kan forstå hvorfor alle elsker MAC makeup.

MAC makeup er til “All ages, all races, all sexes”.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus