Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Makeup fra MAC

MAC Cosmetics - Makeup du ikke kan undvære!

Af blogger Camilla Vingaard
Vores blogger er VILD med MACs lækre produkter. Læs hvorfor du skal vælge makeup fra MAC, og hvilke produkter der er blandt Camillas favoritter!

Den her artikel har jeg VIRKELIG glædet mig til at skrive! Jeg er inkarneret MAC fan, og jeg vil SÅ gerne dele min begejstring med jer! Jeg har i mange år været stor forbruger af MAC produkter. Jeg er især vild med alle deres makeup ”access”- altså læbestifter, blush, lustre drops, øjenskygger, highlighters og brynfarve! 

Det populære makeupbrand blev grundlagt i Toronto i Canada i 1984. Da brandet blev grundlagt, var det faktisk kun tiltænkt profesionelle makeupartister, heldigvis for os oplevede MAC så stor succes at det hurtigt blev udbredt til den almen skønhedsentusiast og forbruger! 

 

Bedste MAC produkter

Mit yndlings produkt for tiden? Alle produkter.. men især MAC lustre drops er et hit for tiden. Det er en flydende highlighter i små fine dråber. Den er SUPER nem at bruge/fordele, og stadig få et naturligt shine i dit ansigt. Du kan være vild og bruge den i hele dit ansigt, eller bare nøjes med lidt på kindbenene og på øjenbrynsknoglen. Især her til sommer giver det en lækker glød i solen. Jeg vil anbefale at du putter den på efter du har taget foundation på, men før du bruger din pudder (igen, det kommer an på hvilket look du går efter. Men skal det være naturligt, så put pudder oven på). MAC Cosmetics er kendt for at lave makeup af høj kvalitet, og produkternes holdbarhed er fantastisk. Du er sikker på en makeup der holder all day long. 


Mac - Makeup med god samvittighed

Mac går i fronten for at bekæmpe test af produkter på dyr. Så jo mere du køber, des bedre samvittighed kan du have? Det er min logik! Dyrevelfærd er utrolig vigtigt for mig, når jeg skal vælge makeup. Jeg undersøger altid, om producenterne er en del af at bekæmpe test af makeup og andet på dyr. Så her er bare endnu en grund til at elske MAC!


Mac giver et perfekt finish

Jeg fortsætter i det lyserøde tema. For selvfølgelig skal man fuldende et look, der skinner så smukt af rosa kinder. Jeg har valgt en let lyserød øjenskygge, der ikke givet et alt for markant look. Den kan derfor både bruges til en let dagsmakeup, eller til de vilde sommernætter.. det er bare endnu en grund til at elske MAC! Skal du gå all in på det lyserøde sommergløds look, så er den cremede blush et musthave. Den giver glød til kinderne, og du ser lynhurtigt ud som om du har brugt hele dagen i solen – selvom vi godt ved at det danske sommervejr ikke giver så fantastisk en glød! 

Om du er klar til sommeren? Det er lige meget! For MAC hjælper dig godt på vej. Med MAC produkter, er du altid sikker på at ligne en million. Hvis du ikke allerede har købt dine MAC sommer essentials, så har du i hvert fald fået det perfekte udgangspunkt her!

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem