Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

EYELINER

Eyeliner er prikken over i’et, når det kommer til øjenmakeup. En eyeliner kan pifte ethvert look op, og få dig til at se mere fierce og skarp ud. Pointen med eyelineren er, at den skal sørge for, at det ser ud som om du har mere intense, fyldige og tætte øjenvipper.

Eyelineren er egentlig et af de ældste makeup looks vi kender til, da der helt tilbage i det gamle egypten blev brugt eyeliner af både mænd og kvinder. Dengang blev eyelineren brugt til at beskytte den sarte hud mod solen, men også mod øjeninfektion. Udover de praktiske årsager blev denne form for makeup ikonisk for de store magthavere fra denne tid. Eyelineren har siden da været en del af menneskets måde at pynte sig på, dog med få justeringer i forbindelse med, hvordan den er blevet lagt gennem tiden. Har du lyst til selv at skabe et super catchy look med en iøjnefaldende streg, så find din nye eyeliner lige her på siden.

Flydende eyeliner


En flydende eyeliner er noget af det sværeste at lægge, og kræver noget øvelse. Men det er uden tvivl øvelsen værd, for med en flydende eyeliner kan du få den skarpeste streg, hvilket er en fordel når du skal lave vingen på eyelineren, altså den streg der går ud ved øjenkrogen.

Der er dog nogle der ikke er vilde med en flydende eyeliner, netop fordi stregen bliver meget skarp. Derfor er der nogle der foretrækker en kohl eyeliner, da den giver et blødere look. En gelé eyeliner giver et look midtimellem. Den har sine udfordringer ved, at det typisk er en pensel du skal bruge til at påføre eyelineren. Men igen, så er øvelse virkelig kodeordet når det kommer til eyeliner. Hvis man vil undgå et for hårdt look, kan man overveje at bruge en anden farve end sort som eyeliner, såsom en brunlig nuance. En eyeliner i grøn eller blå kan bruges istedet for øjenskygge, og giver et trendy og friskt look, som vil skille sig ud fra mængden.

Sådan lægger du eyeliner

1) Når du skal lægge eyeliner skal du først og fremmest væbne dig med tålmodighed. Hvis du stresser over at skulle lægge stregen, er der større sandsynlighed for at du ryster på hænderne og derfor ikke får det resultat du ønsker dig. Tag dig derfor den tid som du har brug for, når stregen skal påføres.

2) Bruger du en blyant er det en rigtig god ide at spidse den inden du giver dig i kast med eyelineren. Er blyanten helt bred og blød ude i enden, vil du ikke opnå et skarpt resultat og vil om muligt heller ikke kunne styre stregen. Når din eyeliner trænger til at blive spidset er det derudover en rigtig god ide at benytte en blyantspidser til netop denne type øjenblyant.

3) Er det helt nyt for dig at give dig i kast med eyeliner lokket så kan du med fordel starte med en fast øjenblyant, da denne form for eyeliner er nemmere at styre. Når du føler dig sikker i brugen af blyanten kan du begynde at lege med den flydende eyeliner og alle de mange muligheder, der ligge i denne form for produkt.

4) Hiv ikke ud i øjenlåget når du skal påføre din eyeliner, da du med garanti vil opleve at stregen bliver ujævn, når du slipper huden igen.

Billig Eyeliner

Her på siden har vi billige eyelinere til ethvert behov, både til øvede og begyndere. Vi har også et stort udvalg af farver lige fra pink til blå, så du har altså mulighed for at pifte looket op, og sætte lidt farve på tilværelsen med en eyeliner i en flot farve. Vi har et kæmpe udvalg af de forskellige slags eyelinere fra mange forskellige brands såsom W7, Estee Lauder, L’Oreal, Youngblood og Barry M.

Shop løs blandt vores store udvalg, og find din nye yndlings eyeliner allerede i dag!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus