Handels- og medlemsbetingelser for Luxplus.dk (Luxplus ApS)

Medlemskab

Luxplus.dk (Luxplus ApS) er en medlemsklub, der sikrer alle medlemmer store rabatter på kendte mærkevarer inden for kosmetik og parfume. For at blive medlem hos Luxplus ApS skal du være fyldt 18 år, og du skal bekræfte dette, når du melder dig ind ved dit første køb. Luxplus.dk er kun for privatpersoner. Det koster DKK 89 om måneden at være medlem. Abonnementet hæves hver måned, indtil du ikke længere vil være medlem. Du kan opsige dit medlemskab når det passer dig med virkning til udgangen af den igangværende medlemsperiode. Det er dog ikke muligt at opsige medlemskabet inden for de første 24 timer, hvor abonnementet af tekniske årsager er låst. Du opsiger ved at logge ind på Luxplus.dk via login-ikonet oppe i højre hjørne. Herefter vælger du "Mit medlemskab” og klikker på knappen: "Opsig medlemskab". 

Abonnementet kan ikke opsiges, mens du har en ordre under behandling

Det er også muligt at handle på Luxplus.dk uden et medlemskab. I fald du ikke ønsker at være medlem af fordelsklubben, kan du vælge at købe varer til Normalpriser. Ved køb til Normalpris opretter du ikke et medlemskab. Vi anbefaler dog at du drager fordel af de ekstra nedsatte medlemspriser og bruger din gratis 30 dages periode til at teste om medlemskabet er noget for dig. Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab, hvis det ikke lever op til dine forventninger.

Sådan køber du

Når du handler på Luxplus.dk kan du vælge mellem to købsmetoder. Hvis du ønsker at blive medlem af fordelsklubben og dermed få adgang til de mange rabatter og særtilbud, skal du vælge medlemsprisen når du tilføjer en vare til din kurv. Vælger du at købe til medlemspris, vil du automatisk få tilføjet et medlemskab i din indkøbskurv. Er du nyt medlem, får du selvfølgelig tilbudt en gratis periode på 30 dage. Den gratis periode er dermed din mulighed for at teste medlemskabet og opleve de mange fordelagtige medlemstilbud. Hvis du tidligere har været medlem af Luxplus, vil du i stedet få tilføjet en måneds medlemskab à DKK 89 med din ordre og dermed genaktivere dit tidligere medlemskab. 

Ønsker du ikke at være medlem, kan du vælge at købe dine varer til normalpris. I så fald vil du ikke få tilføjet et medlemskab ved betalingsprocessen. Vi anbefaler at du benytter dig af din gratis periode og dermed opnår ekstra rabatter ved din første ordre. Husk at du kan afmelde dit medlemskab når du ønsker det.

Videresalg af produkter købt hos Luxplus er ikke tilladt. Mistanke om videresalg kan betyde, at dit medlemskab af Luxplus bliver annulleret.

Efter din ordre er gennemført, vil du få tilsendt en ordrebekræftelse pr. e-mail, og du vil modtage endnu en e-mail, når vi afsender din ordre.

Bestilling

Hos Luxplus kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på sitet, er du altid meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen øverst i højre hjørne.

Annullering af bestilling

Hvis du har oprettet et køb og ønsker at annullere din bestilling, så skal du logge ind med din mail og dit kodeord under login-ikonet oppe i højre hjørne. Herefter skal du klikke på “Mine Ordrer". Under "Mine Ordrer" skal du klikke på info-knappen til højre for den ordre, du ønsker at annullere og herefter klikke på "Annuller ordre". Det er kun muligt at annullere en ordre, hvis vores lager ikke er begyndt at håndtere ordren.

Om priserne på Luxplus.dk

På Luxplus.dk finder du altid to typer af priser under hvert produkt: Medlemspris og Normalpris. Medlemspriser er de priser som tilbydes alle medlemmer af Luxplus. Medlemspriserne sikrer alle medlemmer besparelser på op til 80%. For at undgå videresalg, er det ikke muligt at lægge mere end 5 stk af den samme vare til medlemspris pr. ordre. Normalpriserne er til de kunder som ikke ønsker medlemskab. Normalprisen giver derfor ikke samme medlemsrabat, men vil ofte stadig være lav sammenlignet med andre butikker og webshops.

BonusCash

Ved en gennemført ordre på Luxplus bliver du tildelt BonusCash. Mængden af BonusCash er afhængig af hvilke produkter du køber. Du kan altid se din tilgængelige BonusCash saldo når du er logget ind. Din BonusCash vil automatisk blive tildelt som en kontant rabat på din næste ordre i forholdet 1:1. F.eks. vil 90 BonusCash give dig en rabat på 90 DKK. Der kan ikke benyttes optjente BonusCash under din gratis prøveperiode.

Det er kun medlemmer af Luxplus som tildeles BonusCash. Der er ikke noget udløb på dine optjente BonusCash, sålænge du har et gyldigt medlemskab. Det er kun betalende medlemmer, der kan anvende BonusCash. Efter dit medlemskabs ophør, udløber dine BonusCash efter 30 dage. Indenfor de 30 dage vil du stadig kunne benytte dine BonusCash ved at genaktivere dit medlemskab. BonusCash kan ikke ombyttes til kontanter eller tildeles et andet medlem.

Betaling

Alle betalinger gennemføres teknisk med Nets og Teller som kortindløsere, samt MobilePay. På Luxplus.dk kan der betales med Dankort, Visa, Visa electron, Mastercard og MobilePay. Alle betalings- og kortgebyrer er indeholdt i prisen og afholdes således af Luxplus ApS. Betaling for medlemskab samt varer på Luxplus ApS kan kun ske med betalingskort. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Luxplus.dk, eller når dit medlemskab påbegyndes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Alle priser er oplyst inkl. moms. Priserne er dagspriser. Når du handler med Luxplus.dk indgås aftaler på dansk.

Forsendelse

Forventet leveringstid er 1-2 hverdage. Der er gratis levering for medlemmer på ordrer til DAO pakkeshop, DAO pakkeboks (uden omdeling) og  med DAO til din adresse (omdelt). For ikke-medlemmer er fragtprisen 59 kr. Luxplus ApS har ansvaret for varerne, indtil de er leveret. 

Fortrydelses- og returret (Returvarer)

Når du handler hos Luxplus.dk, har du ekstraordinært 90 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og dermed returnere varen til os. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 90 dage efter modtagelsen af varen.

Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular, som du kan downloade her, og som du også finder medsendt i din ordrebekræftelse i Handels- og medlemsbetingelserne.

Fortrydelsesretten løber fra dagen efter, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den kommende hverdag.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis folie/plombering brydes på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. Eksempelvis fødevarer, håndkøbsmedicin, helsekostprodukter, kosmetik mv. Udtrykket ”folie/plombering” omfatter også særlig emballage, som beskytter varen og tjener som sikkerhed for, at varen ikke har været åbnet.

Returnering

Hvis du ønsker returnere en eller flere varer, skal du inden for 90 dage informere os om fortrydelsen/returneringen via kontaktformularen øverst i højre hjørne.

Varerne der ønskes returneret skal sendes til:
Luxplus
Teglværksgade 37, 1.sal
2100 København Ø
Att. Kundeservice

Du skal vedlægge din ordrebekræftelse i pakken. Alternativt en note med dit navn, ordrenummer og e-mail adresse.

Hvis du returnerer varer med DAO, så tager Luxplus ikke ansvaret, hvis din pakke ikke dukker op hos os. DAO leverer nemlig ikke til erhvervsadresser.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Du bedes derfor gemme postkvittering samt track and trace nummer.

Varens stand, når du sender den retur

Varen skal være i ubrudt emballage og returneres i samme stand, som ved modtagelsen og den skal være i sådan en stand, at vi uden problemer kan sælge varen som ny. Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Når vi modtager varen, tjekker vi den og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Beløbet bliver altid overført til det samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med et betalingskort, tilbageføres beløbet til det betalingskort, som du brugte ved købet. Fragtudgifter refunderes kun ved reklamationer (defekte varer) og kun såfremt reklamationen godkendes  og produktet returneres ved brug af vores returlabel, som du finder her: https://return.coolrunner.dk/paidluxplus/DK

Bemærk: Du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet fordi:

- Du reelt har taget varen i brug

- Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den

- Du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på

- Du ikke har fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype m.m.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Reklamationsret

Luxplus ApS yder dig som forbruger den lovpligtige reklamationsret på 24 måneder fra levering. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. For alle varer (herunder varer med begrænset holdbarhed) gælder det, at almindeligt slid/fordærvelse ikke er en mangel i købelovens forstand, selvom nedslidning/fordærvelse kan indtræde inden udløbet af de 2 års reklamationsret.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Såfremt du opdager en fejl eller en mangel ved en vare, der er købt på luxplus.dk, skal du hurtigst muligt eller indenfor rimelig tid efter du har opdaget manglen, rette henvendelse til os på luxplus.dk, hvorefter vi vil håndtere din reklamation. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på [email protected] Hvis ikke det lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsnings adresse: Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, naevneneshus.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her ec.europa.eu/odr

Børn og unge under 18 år

Når du melder dig ind hos Luxplus, skal du bekræfte at du er over 18 år. Er du under 18 år skal indmeldelsen og abonnementet tegnes af en forælder. En aftale kan altid let opsiges af en forælder, hvis den uanset betingelsen om at være over 18 år er indgået af et barn eller en person under 18 år. Vi råder unge under 18 år til kun at vælge varer til Normalpriser og dermed ikke oprette medlemskab i forbindelse med køb.

Håndtering af personlige oplysninger

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

Når du er oprettet som kunde hos luxplus.dk, så opbevares dit navn, din adresse, dit telefon nummer og din e-mail adresse i et elektronisk kundekartotek. Kun ansatte hos luxplus.dk kundeservice har adgang hertil.

Vi registrerer og videregiver disse personoplysninger med det formål at kunne levere de bestilte ordrer til dig. Personoplysningerne registreres hos Luxplus ApS.  Vi opbevarer også personoplysninger i forbindelse med overholdelse af bogføringslovens regler, hvorefter regnskabsmateriale skal opbevares i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som materialet vedrører.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Vi sender kundeoplysninger krypteret.

Som kunde hos Luxplus ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og ret til indsigt i, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen Dine rettigheder har du efter Persondataloven. For mere information eller henvendelse om indsigt sendes til Luxplus ApS via e-mail [email protected]

Den dataansvarlige på Luxplus.dk er Luxplus ApS. Oplysninger afgivet til Luxplus.dk sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Cookies

Luxplus anvender cookies. Det gør vi udelukkende for at gøre det lettere for dig at logge ind og for at vise dig relevante produkter og nye tilbud, når du besøger Luxplus.dk.

En cookie er en lille fil, der indeholder oplysninger om du er ny- eller tidligere kunde, hvilke produkter du besøger, samt andre forhold om din adfærd på websitet. Cookien lagres på din PC, tablet eller mobiltelefon.

Én cookie kan ikke identificere dig som person, kun genkende din PC, tablet eller mobiltelefon og derved sikre dig en tilpasset udgave af Luxplus.dk. Vi gemmer typisk en cookie i 12 måneder.

Webstatistik

Du har mulighed for at indstille din browser, så den giver en advarsel, når du modtager en cookie. Du har også mulighed for at slå brugen af cookies helt fra i din browser. Hvis du ønsker at slette dine cookies, kan dette gøres fra din browsers indstillinger.

Ansvarsfraskrivelse

Priserne på Luxplus.dk er dagspriser, og vi forbeholder os retten til at ændre priser og informationer på siden til enhver tid uden varsel. Både faktuelle og prisoplysninger er oplyst med forbehold for korrekturfejl, forkert angivet beskrivelse, tekniske specifikationer og endeligt salg. Vi bestræber os på at give så nøjagtige oplysninger som muligt på Luxplus.dk, men i tilfælde af problemer påtager vi os ikke ansvar for eventuelle fejl, omkostninger eller tab forårsaget af forkerte oplysninger på siden eller ved forkert brug.

Alle vores produkter bestilles direkte fra de største leverandører med garanti for ægthed i EU. På grund af dette kan udseendet af nogle produkter variere, have et andet sprog eller afvige i farve. Finder du noget, der er galt på Luxplus.dk eller på hvilket som helst produkt, sætter vi pris på, hvis du kontakter os og oplyser dette, send en mail til [email protected]

Generelle oplysninger

Luxplus ApS
CVR: 25090705
Adresse: Teglværksgade 37, 1, 2100 København Ø
Etableringsår: 2013

Handels- og medlemsbetingelserne er senest opdateret d. 17.01.2023

Den er god nok