SLANKEMIDDEL OG VÆGTTAB

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SLANKEMIDDEL OG VÆGTTAB

På denne side finder du vores udvalg af slankemidler, kosttilskud og andre produkter, der kan bidrage til et sundt, positivt og fornuftigt vægttab. Et vægttab hvor de sunde vaner er i fokus, og hvor vi her hos Luxplus kan hjælpe dig lidt på vej. Vi kan for eksempel levere detox produkter, snackbarer og forskellige slags shakes lige til døren.

Slankemidler der hjælper på vægttab

Vi har et stort udvalg af produkter der kan hjælpe på dit vægttab. Vi har blandt andet mange produkter fra det anerkendte brand Nutrilett, som må siges at være blandt de førende mærker, der producerer produkter, der kan hjælpe med vægttab.

Nutrilett producerer sundere alternativer, så man ikke føler at man behøver nøjes, når man er på slankekur, men at man rent faktisk ændrer sin livsstil med nogle gode vaner, så man kan holde vægttabet. Vi har et bredt udvalg af produkter fra Nutrilett såsom snackbarer, smoothies og diverse sødemidler, som er sundere end almindelig hvid sukker. Derudover har vi også shakes med forskellige slags smagsvarianter såsom jordbær og chokolade.

Vi har desuden flere beholdere til dine shakes, så du kan have dem med på farten. Så hvis du forbereder det lidt, kan du have shakes og sunde barer med til hele din dag.

Billigt kosttilskud

Derudover har vi også et udvalg af kosttilskud, som kan optimere både din kur og træning. Det kan være effektivt at booste træningen med kosttilskud, det er dog vigtigt at det er det korrekte man tager, da det ellers kan have den modsatte effekt. Så sæt dig ind i hvilke ingredienser du har brug for i din hverdag, og find de produkter der kan hjælpe dig i den rigtige retning.

Du finder hvad du skal bruge her på siden, når du vælger at leve et sundere liv. Vi kan hjælpe med sundere alternativer, resten må du selv klare. Så bestil produkterne i dag inden kl 15, og du kan have dine slankemidler foran døren når du står op i morgen.

Velkommen til Luxplus
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK