Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SLANKEMIDDEL OG VÆGTTAB

På denne side finder du vores udvalg af slankemidler og produkter der kan bidrage til et fornuftigt vægttab. Et vægttab hvor de sunde vaner er i fokus, herunder at få den rigtige kost. En hjælp hertil kan for eksempel være detox, snackbarer og forskellige shakes.

Vi har blandt andet et stort udvalg fra Nutrilett, som må siges at være blandt de førende brands, der producerer produkter der kan hjælp med vægttab. De laver sundere alternativer, så man ikke føler man behøver nøjes når man er på slankekur, men at man rent faktisk ændrer sin livsstil, så man kan holde vægttabet. Vi har et bredt udvalg af produkter fra Nutrilett såsom snackbarer, smoothies og diverse sødemidler, som er sundere end almindelig hvid sukker. Derudover har vi ogs shakes med forskellige slags smagsvarianter såsom jordbær og chokolade.

Derudover har vi også et udvalg af kosttilskud, som kan optimere både din kur og træning. Det kan være effektivt at booste træningen med kosttilskud, det er dog vigtigt at det er det korrekte man tager, da det ellers kan have den modsatte effekt.

Du finder hvad du skal bruge her på siden, når du vælger at leve et sundere liv. Vi kan hjælpe med sundere alternativer, resten må du selv klare.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK