Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BODYLOTION

Her på siden finder du vores udvalg af bodylotions til kvinder. Bodylotions primære opgave er, at sørge for at huden bliver gennemfugtet og lækker blød. Det er altid en god idé at forkæle kroppen med bodylotion efter et bad, lige inden huden er helt tør, her suger huden nemlig rigtig til sig. Huden bliver påvirket af vind og vejr, både i ansigtet og på kroppen, hvorfor det er næsten lige så vigtigt at smøre creme på kroppen, som det er i ansigtet. Selvom kroppen bliver beskyttet af tøj, især om vinteren, kan huden alligevel sagtens blive tør og trist. Om vinteren kan det derfor være en god idé at bruge en creme, der er tykkere i konsistensen, da sådan en bodylotion tilfører mere fugt til huden end en bodylotion af tyndere konsistens. Ligeledes kan det være en god idé at bruge en fed creme, når man lige har barberet eller vokset ben, da huden kan have brug for ekstra pleje netop på det tidspunkt.

Billig bodylotion

Vi har mange forskellige bodylotions, både fra kendte og mindre kendte brands. Men fælles for dem er dog, at de er billige, vi har nemlig skruet priserne så langt ned som overhovedet muligt. Blandt de helt store brands kan du finde mærker som Elizabeth Arden, Dove, Vaseline og Nivea. Alle til nogle fantastiske og fordelagtige priser. Af mindre kendte bodylotion brands kan nævnes DermaV10, Bielenda, W7 og Creightons. Her får du virkelig meget bodylotion for pengene.

Derudover har vi også et stort udvalg af gaveæsker, der typisk indeholder en duft og en bodylotion. På den måde kan man dufte lækkert fra top til tå.

Bodylotion uden parfume

Nogle foretrækker cremer og andre produkter uden parfumer, og derfor har vi naturligvis et udvalg af selvsamme. Vi kan tilbyde vores medlemmer rigtig gode priser på bodylotions uden parfumer og parabener fra mærker som for eksempel Ecooking, Urtekram og Neutral.

Vi kan altså tilbyde vores medlemmer et sortiment, der indeholder bodylotions til ethvert behov. Der er altså ingen undskyldning for ikke at have en velplejet og blød hud hver dag.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.