Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CLARINS

Clarins PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CLARINS PRODUKTER

Clarins

Clarins Group er et Fransk firma der fremstiller luksus kosmetik, hudpleje og parfumer. Clarins blev grundlagt i 1954 af medicinstuderende Jacques Courtin-Clarins og drives i dag af sønnen Christian Courtin-Clarins. Udover selve Clarins ejes også mærket Azzaro samt en aktiepost i L’Occitane.

Clarins ser bæredygtighed som en mulighed for at bane vejen for nye muligheder, nye regler og praksis, hvor man forpligter sig med overbevisning og generøsitet. Clarins tror på fremskridt, og på vores evne til at finde smart løsninger for en bæredygtig fremtid for alle. Clarins ønsker er være blandt dem der gør noget ved det.

Clarins banebrydende formler bliver hele tiden fornyet, i takt med at videnskaben omkring plantebaseret og teknologien bliver videreudviklet. Dette går også hånd i hånd med grundlæggernes motto, som er: “Do more, do better and enjoy doing so”.

Clarins produkter

Det indebærer også, at selv et bedst sælgende produkt kan blive forbedret, for at kunne levere et produkt af bedre kvalitet, glæde og skønhed. Som et eksempel kan Clarins Double Serum nævnes. Denne blev først skabt i 1985, og var den første af sin slags, som indeholder ingredienser, som er vigtige for at opretholde hudens ungdommelige ansigt. Formlen i serummet er blevet ændret syv gange, og er en favorit blandt million af forbrugere.

Det er historier som denne, der har været med til at gøre Clarins til trendsættere inden for plante videnskab og teknologi.

Her på siden finder du et bredt udvalg af de lækre produkter fra Clarins. Vi har blandt andet gaveæsker, der indeholder alt hvad du skal bruge for at rense ansigtet grundigt både dag og nat. Derudover er der gaveæsker med blandt andet ansigtspleje og makeup. Vi kan også tilbyde forskellige slags makeup, såsom lip liners og eyeliners fra Clarins. Vi har også en lækker gaveæske til mænd, der indeholder de mest vigtige produkter en mand skal bruge til en weekendtur eller forretningsrejse.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus