Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

INTIMPLEJE

På denne side kan du finde ??intimplejeprodukter, til de kvinder der ønsker en blid og mild men effektiv pleje af de intime områder, med ekstra fokus på en god hygiejne. Om du foretrækker intimsæbe, intimgel eller intimservietter, har vi produkterne du skal bruge. Og hvad der er endnu bedre er, at alle vores produkter inden for intimpleje er uden skadelige ingredienser. Produkterne er nemlig specielt udviklet til det intime områder.

For eksempel har vi en intimsæbe fra Intima, som har en lav PH-værdi på 4, så der ikke opstår ubalance i skeden. Sæben er fri for konserveringsmidler, parabener, farvestoffer og duftstoffer, som også er med til at opretholde en god balance. Vi har sæben i flere forskellige størrelser, til en meget favorabel pris.

Hvis du oplever problemer med vaginal tørhed, såsom problemer med slimhinderne, er det Intimas intimgel du skal købe. Denne har en PH-værdi på 5, og kan bruges dagligt til at beskytte underlivet, og lindre ubehag i underlivet og maven. Intimgelen fugter huden og slimhinderne, og kan ydermere bruges som glidecreme og som massagegel.

Hvis du er på festival, camping eller rejser med begrænset adgang til vand, er intimservietter lige det du har brug for. Intimservietter er perfekte at have med på farten, hvis du lige trænger til at friske dig lidt om i det område. Med intimservietterne bevarer du den naturlige PH- balance i vagina på grund af den lave PH-værdi på 4,5 i servietterne. Servietterne kan desuden skylles ud i toilettet efter brug, hvilket gør det meget let at have dem med i tasken. Man må dog max skylle 3 servietter ud ad gange.

Billig Intima

Intima producerer de mest foretrukne intimplejeprodukter, og her på siden kan du finde dem billigt. Så nu er der altså ingen undskyldning for ikke at have PH-balancen i orden i de mere intime områder, du kan endda opretholde PH-værdien på farten, det bliver ikke meget nemmere.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus