Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SOLBESKYTTELSE

Uanset om du skal på sommerferie eller skiferie skal du huske solbeskyttelse til dit ansigt. Mænd er generelt dårligere end kvinder til at huske solcreme, men det er virkelig vigtigt at du som mand sørger for at beskytte dit ansigt og krop mod solens skadelige UVA og UVB stråler. Prøv en effektiv solcreme, solspray eller sololie fra et af de helt store brands når det kommer til solbeskyttelse som f.eks. Malibu, Nivea, Piz Buin, Derma og mange andre.
Er skaden først sket fordi du har glemt eller forsømt din solbeskyttelse, og er din hud blevet solskoldet og forbrændt så påfør en god og fugtgivende aftersun, gerne en aftersun med aloe vera som er kendt for at fugte huden og virke kølende på solskoldninger.
Der er ikke noget værre end at blive solskoldet og opleve hvordan huden bliver varm, sviende og måske også skaller let. Husk derfor altid solcreme når du skal opholde dig i solen.

Find den bedste solcreme

Dit valg af solbeskyttelse bør variere efter hvor på kroppen solcremen skal påføres, hvor lys hud du har, og hvor længe du skal være ude i solen.
Brug en høj solfaktor, gerne faktor 30 eller faktor 50, i ansigtet og på kroppen hvis din hud er meget lys og sart og derfor også har brug for ekstra solbeskyttelse, eller vælg faktor 15 eller solfaktor 25 hvis du ikke føler at din hud kræver ekstrem solbeskyttelse.
Du skal vælge dit solcreme mærke efter hvad du føler din hud har brug for. Vælg det solcreme mærke du stoler på giver den bedste solbeskyttelse til mænd og køb også gerne en aftersun, så du kan tilbyde huden ekstra fugt og pleje når du har været ude i solen.
Kender du følelsen af at huden kan være helt stram og tør efter en dag på stranden? Sørg for at give din hud mulighed for at blive kølet og plejet når den er blevet udsat for sol. Den rigtige solbeskyttelse forbedrer din hud, bevarer hudens fugtbalance og holder huden ung og spændstig.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus