Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MALIBU

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MALIBU

Malibu

Malibu producerer solcremer og andre produkter der er relateret hertil. Virksomheden er engelsk, produkterne bliver også produceret i UK, og de har mere end 20 års erfaring med at producere solbeskyttelse. Malibu arbejder ud fra deres tagline der lyder: “Solbeskyttelse for alle”, og i det ligger der, at de laver solbeskyttelse til hele familien, der er af lækker kvalitet, men som stadig er til at betale for.

Billig solcreme og sololie fra Malibu

Vi har et stort udvalg af forskellige solcremer og sololie fra Malibu, og du finder dem lige her på siden. Vi har solcremer med forskellige faktor i, lige fra faktor 15 til faktor 50. Solcremerne trænger hurtigt ind i huden, og er vandafvisende, så du kan hurtigt hoppe i vandet efter du har smurt dig ind i de dejlige solcremer. Solcremerne og sololierne indeholder desuden en masse vitaminer, der tilfører fugt til huden. Flere af dem har desuden en kølende effekt på huden.

Og apropos kølende, så laver Malibu også aftersun lotions, som netop giver dig den her kølende effekt efter en lang dag i solen. Den sørger desuden for at din brune lækre farve holder længere, og at din hud bliver gennemfugtet.

Solcremerne fra Malibu kan både bruges på kroppen og i ansigtet, så du er beskyttet både mod UVA og UVB stråler både på kroppen og i ansigtet.

Malibu sørger for at du er dækket helt ind, når du skal ud i solen. Udover at lave solcremer og sololier, har de også lavet en spray til håret og hovedbunden. Og det er faktisk tit et område man glemmer, og derfor ender med at blive solskoldet i hovedbunden, hvilket kan være smertefuldt. Sprayen trænger hurtigt ind, og har desuden en plejende effekt på håret. Ligesom hovedbunden, glemmer man tit læberne, men her holder Malibu dig også beskyttet. De har nemlig lavet lipglosses med solfaktor 30 i, så dine læber kan skinne om kap med solen, men stadig være beskyttet mod strålerne. Det er da fantastisk!

Bliv beskyttet mod solens stråler fra hoved til tå med de lækre produkter fra Malibu.

Gaveide fra Malibu 

At bruge solbeskyttelse er naturligvis vigtigt for at passe på huden hele livet, men solcreme er i særdeleshed også vigtigt at bruge, hvis du vil undgå rynker og fine linjer i en tidlig alder. Solen er nemlig med til at nedbryde huden kollagen og elastin, hvilket er det der kan forårsage ændringer i huden og give rynker. Så vil du passe godt på din hud skal du selvfølgelig bruge solcreme om sommeren, men du kan med fordel også bruge en solcreme med en lavere faktor om vinteren på de steder på kroppen, som ikke dækkes til som eksempelvis hænder og ansigt. Grunden til at solcreme kan være en god ide om vinteren er at UVA strålerne er fremme selv om vinteren. UVA stråler kan trænge igennem vinduer og bilruder og du er derfor ikke beskyttet mod dem, blot fordi du opholder dig indenfor. 


Kender du en, der elsker at rejse eller som har brug for lækker solpleje herhjemme, så kan du få en rigtig fin gaveæske til en du holder af eller som en lille gave til dig selv. Sættet indeholder tre produkter af 100 ml. pr. produkt. og indeholder både solspray og aftersun, så kort sagt alt hvad din hud har brug for før, under og efter solbadning. Foruden det skønne gavesæt kan du naturligvis også købe produkter enkeltvis og sammensætte som den perfekte gave. Produkterne fra Malibu vil uden tvivl falde i god jord hos modtageren. 

Om du er til creme eller spray, så finder du det hele hos Malibu. Køb alt du har brug for til rejsen sydpå eller for at beskytte huden herhjemme i det danske vejr. Vi har presset priserne på Malibu i bund, så du kan få flere skønne pleje produkter, som kan holde din hud sund uden forbrændinger og for tidlig ældning. Find dine Malibu favoritter lige her på siden.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus