Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

PRIVATLIVSPOLITIK FOR LUXPLUS APS

Databeskyttelse har høj prioritet hos Luxplus. En omhyggelig og ansvarlig håndtering af dine data er derfor helt naturlig for os. I den følgende erklæring vil vi forklare hvilke personlige og brugerrelaterede data vi indsamler fra dig, og med hvilket formål vi opbevarer og bruger dem.

Vi har følgende kontaktoplysninger:

Luxplus ApS
CVR: 25090705
Adresse: Teglværksgade 37 - 1, 2100 København Ø
Telefon nr.: 78 75 40 55
E-mail: [email protected]

1. PERSONLIGE DATA

Personlige data er data vedrørende en persons identitet, såsom navn, adresse, mailadresse, telefonnummer og lignende.

Så snart du registrerer dig som kunde hos Luxplus, gemmer vi dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse i en elektronisk kundedatabase som kun er tilgængelig for Luxplus-medarbejdere. Før vi tager imod dine personlige oplysninger, søger vi dit udtrykkelige samtykke og sikrer, at du ved præcis, hvilke oplysninger der gemmes. Vi opbevarer dine personlige oplysninger med henblik på at sende dig dine bestilte varer, kommunikere med dig og for at opfylde forretningsbestemmelser, hvilke der ifølge den danske bogføringslovgivning skal opbevares i 5 år. For at behandle din ordre vil visse personlige data blive videregivet til udvalgte tredjeparter. Disse omfatter de serviceudbydere vi bruger til logistik, transport og bankvirksomhed, til hvem vi leverer de nødvendige kundedata til emballering, levering og betaling. Disse tjenesteudbydere må kun bruge dine personlige data til at opfylde de respektive opgaver. Enhver anden brug af dine data er ikke tilladt. Fortrolige oplysninger lagres ikke af os og bliver derfor aldrig offentliggjort.

Som kunde hos Luxplus har du ret til at tilbagekalde din tilmelding til enhver tid. Du har også ret til at se hvilke personlige oplysninger om dig vi har gemt. Disse rettigheder betragtes som en del af GDPR. For yderligere information, send os en mail på [email protected].

A) KUNDEKONTO OG LOGIN

Hver registreret kunde har adgang til en personlig, adgangskodebeskyttet kundekonto. For at logge ind på denne kundekonto er en mailadresse og adgangskode påkrævet. Adgangskoden er valgt af kunden selv i første trin af registreringen, og er ikke synlig for Luxplus medarbejdere eller andre. På kundekontoen finder du dine personlige oplysninger, oplysninger om dine ordrer og dit medlemskab. Du har herunder også selv adgang til at rette i dine personlige oplysninger ifald disse skulle være ukorrekte.

B) ORDREBEKRÆFTELSE OG FORSENDELSESBEKRÆFTELSE

Når du har gennemført et køb på Luxplus, sender vi straks en automatiseret ordrebekræftelse til den mailadresse du har angivet. Dette omfatter dine kontaktoplysninger (navn og adresse) som varerne vil blive sendt til, samt dit bestillingsnummer, betalingsmetode og et overblik over de varer du har bestilt. I denne mail findes også uddrag fra vores generelle vilkår, såsom afbestillingsregler og oplysninger om garanti.

Når varerne er afsendt, modtager du en automatisk forsendelsesbekræftelse til den mailadresse du har angivet. Forsendelsesbekræftelsen indeholder dit ordrenummer og sporingsnummer (Track & Trace nr.), som vil hjælpe dig med at spore din pakke.

C) SERVICE-MAILS

Når du har registreret dig som kunde på Luxplus sender vi dig løbende en række service-mails.

  1. Vi sender en service-mail hvori vi beder dig om en eventuel tilbagemelding for at kunne forbedre vores tilbud til vores kunder. Dine anmeldelser vil under ingen omstændigheder blive delt med producenter eller andre.
  2. Hvis du er logget ind på din kundekonto på Luxplus og tilføjer produkter til din indkøbsvogn uden at gennemføre et køb, sender vi dig senere en service-mail. Denne automatiske service-mail har kun adgang til din mailadresse og ikke andre personlige oplysninger om dig.
  3. Når nogle af dine tidligere købte produkter er ved at være opbrugt, sender vi dig en service-mail. Ingen tredjepart har adgang til disse data.
  4. Hver gang du som medlem handler på Luxplus, optjener du BonusCash. Vi sender dig løbende en service-mail med en påmindelse om dit samlede antal BonusCash. Dine oplysninger om BonusCash vil under ingen omstændigheder blive delt med andre.
  5. Hvis en vare er udsolgt på Luxplus har du mulighed for at registrere din mailadresse på den pågældende produktside, og dermed få besked så snart det ønskede produkt er på lager igen. Til denne service gemmer vi kun din mailadresse.

D) NYHEDSBREVE

Når du tilmelder dig Luxplus nyhedsbrev gemmer vi din mailadresse med det formål løbende at kunne sende dig nyheder, særlige tilbud, præsentation af produktudvalg og anden information. Nyhedsbrevene udsendes med forskellige intervaller afhængigt af omstændighederne. Du kan til enhver tid afmelde dig Luxplus nyhedsbrev ved at klikke på afmeldingslinket i nyhedsbrevet eller ved at kontakte vores kundeservice.

E) KOMMENTARER PÅ LUXPLUS

På Luxplus har du mulighed for at stille spørgsmål til, eller give en kommentar til et produkt på hver produktside. Udfyldelse af navn og mailadresse er ikke påkrævet, og du kan vælge at bruge kommentarfunktionen helt anonymt. Ønsker du at vi besvare din henvendelse, bedes du dog udfylde kontaktformularen med navn og mailadresse så vi har mulighed for at kontakte dig.

F) OPLYSNING AF DATA TIL TREDJEPART

Alle personoplysninger vil kun blive indsamlet og brugt af Luxplus som ansvarlig databehandlingsvirksomhed. Dine personlige oplysninger vil aldrig blive offentliggjort eller solgt til tredjeparter, herunder heller ikke eksterne markeder eller opinionsforskningsformål. Kun de data der er nødvendige for logistik, transport/levering og betaling, videresendes til de ansvarlige tjenesteudbydere. Disse må kun bruge dine personlige data til deres specifikke formål. Enhver anden brug er ikke tilladt og vil ikke under nogen omstændigheder finde sted. Læs yderligere under tredjepartstjenester.

G) KUNDESERVICE

I forbindelse med håndteringen af kundeservice relaterede sager og ordrer, kan kundeservice bede kunden fremlægge legitimation eller andre personfølsomme oplysninger i den pågældende sag. Kunden kan sende disse oplysninger pr. mail til Luxplus. Efter behandling af sagen vil disse personfølsomme oplysninger blive slettet inden for 48 timer.

2. ANVENDELSESDATA

Anvendelsesdata er data der kan indsamles når du besøger et websted. Når kunder besøger Luxplus registrerer vi hvordan vores kunder navigerer på vores hjemmeside, herunder hvordan vores kunder kom til vores websted, hvilke af vores sider der besøges og lignende. Vi gemmer også hvilke varer kunder har købt hos os. Det gør vi for at kunne forstå vores kunders adfærd så vi kan forbedre og optimere vores hjemmesides funktioner og udvalg, til glæde for alle vores kunder.

3. COOKIES OG IP-ADRESSE

En cookie er en fil der indeholder oplysninger om hvorvidt du er ny eller allerede registreret kunde, hvilke produkter du klikker på og hvordan du navigerer på vores hjemmeside. Vi gemmer normalt cookies i 12 måneder. Cookies gemmes på din pc/laptop, tablet pc eller smartphone. En cookie kan ikke registrere dig som person. Den genkender kun din pc/laptop, tablet eller smartphone og viser en tilpasset version af vores hjemmeside.

Du kan indstille din browser til at advare dig når et websted bruger cookies. Du har også mulighed for helt at deaktivere cookies i din browser. Hvis du vil slette dine cookies, kan du gøre det i dine browserindstillinger. Hvis du har spørgsmål til dine cookies, er du velkommen til at sende os en e-mail til [email protected]

Din IP-adresse er adressen på den computer som du anvender til besøget. IP-adressen registreres for at sikre at Luxplus altid kan finde tilbage til den anvendte computer, såfremt der måtte ske misbrug eller ulovligheder i forbindelse med besøget.

4. TREDJEPARTSTJENESTER

Vi arbejder sammen med forskellige tredjepartsleverandører der placerer cookies på vores vegne og registrerer brugsdata. Dette dækker f.eks. over hvordan du havner på Luxplus siden og også hvilken type onlineannoncering du klikker på. På denne måde er det muligt for os målrettet at placere brugsbaseret online annoncering, der er skræddersyet til dine individuelle præferencer. Alt dette sker anonymt; Luxplus gemmer ikke personlige data såsom navn, adresse eller mailadresse til dette formål. Enhver detekteret IP-adresse er også anonymiseret.

Marketing

Til analyse og til remarketing formål arbejder Luxplus med følgende tredjepartsleverandører:

A) GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics er en tjeneste hos Google Inc. som giver professionel og kompleks webanalyse. Læs mere om Google Analytics.

B) GOOGLE ADWORDS

Google AdWords er et annonceringssystem fra Google Inc., hvormed annoncører (her Luxplus) kan annoncere specifikt. Luxplus bruger Google AdWords til retargeting formål. Læs mere om Google AdWords.

C) CRITEO

Criteo er et retargeting firma, der viser personlig onlineannoncering til besøgende på en bestemt hjemmeside (her Luxplus). Læs mere om Criteo.

D) FACEBOOK CUSTOM AUDIENCES

Facebook Custom Audiences er et Facebook-værktøj, der gør det muligt at målrette reklamer til bestemte målgrupper. Luxplus anvender dette Facebook-værktøj til retargeting formål. Læs mere om Facebook Custom Audiences.

E) AWIN

Awin (tidligere Zanox) er et retargeting firma, der viser personlig onlineannoncering til besøgende på en bestemt hjemmeside (her Luxplus). Læs mere om Awin.

F) TRUSTPILOT

Luxplus samarbejder med Trustpilot for at hjælpe folk til bedre købsoplevelser. Vi deler kun din ordrebekræftelse med Trustpilot. Læs mere hos Trustpilot.

Logistik

Til brug for levering samarbejder Luxplus med følgende tredjepartsleverandører:

A) COOLRUNNER

Luxplus bruger Coolrunner til håndtering og levering af vores ordrer. Vi deler leveringsoplysninger, mailadresse og telefonnummer med Coolrunner. Coolrunner videregiver disse leveringsoplysninger til en 4.part som f.eks. PostNord, DAO, DHL og lignende logistikfirmaer. Læs mere hos Coolrunner.

B) PCN

Luxplus bruger PakkecenterNord til håndtering af vores ordrer. Med PakkecenterNord deler vi ordreoplysninger, leveringsoplysninger, mailadresse og telefonnummer. Læs mere hos PakkecenterNord.

Kommunikation

Yderligere anvender Luxplus følgende tredjepartsleverandør:

A) ZENDESK

Zendesk er den kundeservice platform vi anvender til at holde styr på kundehenvendelser. Hos Zendesk opbevarer vi bl.a. din mailadresse, navn og korrespondance ifald du har taget kontakt til vores kundeservice, hvad enten dette er over telefon, e-mail, chat, facebook. Alle former for kundekontakt registreres gennem Zendesk. Læs mere hos Zendesk.

B) SENDGRID

SendGrid er en e-mail udsendelsesservice der håndterer alle de e-mails Luxplus sender ud til vores kunder. Vi deler mailadresser med SendGrid. Læs mere hos SendGrid.

Betaling

Luxplus opbevarer ikke kunders betalingsoplysninger. Dette gør den respektive betalingsudbyder der anvendes ved et køb på siden. Luxplus udveksler et id med den anvendte betalingsudbyder, der herigennem identificerer den brugte betalingsform. Dette betalings-id er unikt mellem Luxplus, betalingsudbyder og brugeren, og er derfor ikke anvendelig andre steder.

Luxplus anvender følgende betalingsudbydere/betalingsgateways:
Har du spørgsmål til opbevaring af dine betalingsoplysninger bedes du rette henvendelse til den betalingsudbyder der er brugt til betaling hos Luxplus. Hvis du vil vide hvilken betalingsudbyder der er brugt til en specifik ordre, bedes du rette henvendelse til [email protected].

5. INTET ANSVAR FOR TREDJEPARTS HJEMMESIDER OG SAMARBEJDSPARTNERE

Luxplus påtager sig intet ansvar for tredjeparts og samarbejdspartneres privatlivspolitik. Er du interesseret i de omtalte tredjeparts privatlivserklæringer bedes du rette henvendelse til disse.

6. DATASIKKERHED

Luxplus tager beskyttelse af dine personlige data ekstremt alvorligt. Derfor træffer vi altid alle rimelige foranstaltninger, tekniske og organisatoriske, for at sikre at indsamling, brug og opbevaring af dine data er korrekt. Disse tekniske og organisatoriske procedurer beskytter de data vi har indsamlet om dig imod uautoriseret adgang eller ulovlig offentliggørelse. Ikke desto mindre kan Luxplus ikke tage ansvar for fejl i dataoverførsel eller uautoriseret adgang fra udefra uautoriserede personer eller organisationer.

7. SPØRGSMÅL OG FORSLAG

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores databeskyttelse, står vi altid til din rådighed. Kontakt venligst vores kundeservice på [email protected].

8. ÆNDRING AF PRIVATLIVSPOLITIK

Luxplus forbeholder sig ret til at ændre ovenstående privatlivspolitik til enhver tid i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

9. Overførsel til tredjelande

Vi overfører i forbindelse med behandlingen af dine personoplysninger data til modtagere i USA, dog kun til virksomheder der er med i EU Privacy Shield og dermed er sikre i henhold til bestemmelserne i EU-dataforordningen (EU) 2016/679 af 27. april 2016.

Vi vil ikke i forbindelse med behandlingen af personoplysninger overføre dine personoplysninger til modtagere i USA eller øvrige tredjelande, der af EU-Kommissionen er karakteriseret som usikre tredjelande.

Skulle det på et senere tidspunkt blive aktuelt at overføre data til usikre tredjelande, vil dette kun ske hvis virksomheden i det pågældende tredjeland forinden har stillet de nødvendige garantier for at modtagerens niveau for persondatabeskyttelse er i overensstemmelse med denne persondatapolitik samt gældende EU lovgivning.

Overførslerne vil derfor ske på ét af følgende overførselsgrundlag:

10. Dine rettigheder

Såfremt du ønsker at gøre brug af nedenstående rettigheder, skal du kontakte os gennem de kontaktoplysninger som er oplistet øverst i persondatapolitikken.

Vi behandler og besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt, og senest en måned efter at vi har modtaget din henvendelse, medmindre anmodningens kompleksitet og omfang gør, at vi ikke kan svare inden for en måned. I så fald kan svarfristen blive op til 3 måneder i alt, jf. persondataforordningens artikel 12.

a) Ret til indsigt

Du har ret til at få indsigt i de persondata Luxplus ApS behandler om dig, jf. persondataforordningens artikel 15. Adgangen kan dog være begrænset af hensynet til forretningshemmeligheder og/eller immaterielle rettigheder.

b) Berigtigelse eller sletning af personoplysninger

Hvis du mener at de oplysninger som Luxplus ApS behandler om dig er forkerte eller fejlagtige, har du ret til at få disse rettet eller slettet, jf. persondataforordningens artikel 16 og 17.

Såfremt vi er enige med dig i at de oplysninger som vi behandler er forkerte eller indeholder fejl, sletter eller korrigerer vi snarest muligt disse oplysninger.

Sletning eller rettelse af personlige oplysninger vil dog ikke ske såfremt Luxplus ApS er retlig forpligtet til at opbevare alle eller dele af dine persondata, eller det er nødvendigt at opbevare disse persondata for at et retskrav kan fastlægges eller forsvares. I så fald vil Luxplus ApS kun opbevare de oplysninger som Luxplus ApS er retlig forpligtet eller berettiget til, og vil slette øvrige persondata om dig.

c) Tilbagekaldelse af samtykke

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke til Luxplus ApS behandling af dine persondata helt eller delvist tilbage, jf. persondataforordningens artikel 7.

Hvis du tilbagekalder dit samtykke, vil Luxplus ApS ophøre med at behandle de persondata som du har tilbagekaldt dit samtykke til, medmindre Luxplus ApS er retligt forpligtet eller berettiget til at opbevare alle eller dele af dine persondata. I så fald vil Luxplus ApS kun opbevare de oplysninger som Luxplus ApS er retlig forpligtet til, og vil slette øvrige persondata om dig. Din tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling som Luxplus ApS har foretaget, frem til din tilbagekaldelse af samtykke.

Tilbagekalder du dit samtykke til behandling af de data der er nødvendige for brugen af Luxplus ApS, kan vi være nødsaget til at slette samtlige af dine data, idet din profil ikke vil fungere uden den nødvendige data.

d) Indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod Luxplus behandling af dine persondata. Du kan ligeledes gøre indsigelse hvis du mener at dine persondata bliver behandlet i strid med gældende regler, eller det samtykke som du har givet Luxplus ApS, jf. persondataforordningens artikel 21.

e) Begrænsning

Du har ret til at få begrænset Luxplus behandling af dine personoplysninger i følgende tilfælde, jf. persondataforordningens artikel 18:

f) Dataportabilitet

Da vores behandling af dine personoplysninger baserer sig på samtykke eller en kontrakt, og vores behandling er foretaget automatisk, har du ret til dataportabilitet. Ret til dataportabilitet betyder at du har ret til at få tilsendt de persondata som du har oplyst til os, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, som du derefter har ret til at overføre til en anden tjenesteyder, jf. persondataforordningens artikel 20.

11. Klage

Såfremt du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du indgive en klage til Datatilsynet:

Datatilsynet
Adresse: Borgergade 28, 5, 1300 København K
Telefonnr.: 33 19 32 00
E-mail: [email protected]
Hjemmeside: www.datatilsynet.dk

* Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger og om ophævelse af direktiv 95/46/EF.



Pr. 18. maj -  2018

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK