Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BLUSH

Blush er en af de vigtigste makeup produkter, du kan købe. Blush får nemlig hele dit ansigt til at ose af sundhed, og kan tilføre en glød i kinderne, man kun kan få naturligt når man er ude i kulden eller lige har dyrket motion. Begge dele slipper du for, når du bruger blush. Blush kommer i mange udgaver, og hvilken du skal bruge, kommer an på smag, lejlighed, årstid og meget andet. Først og fremmest skal du finde ud af om du er til pudder blush, creme blush eller flydende blush. Udover at man kan argumentere for, at creme blushen og den flydende blush passer bedre til festlige lejligheder end pudder blushen, vil nogle mene at man først og fremmest skal tage hensyn til, hvilken hudtype man har. Kvinder med tør hud, vil måske foretrække en cremeblush, men hvis du bruger en god og fugtighedsgivende ansigtscreme og eventuelt en primer, burde det ikke være nødvendigt at tage hensyn til dette når du lægger blush. Har du meget fedtet hud vil du måske kunne finde ekstra stor glæde i en pudder blush da denne variant ohgså kan være med til at mattere huden en smule da en pudder form naturlig vil absorbere mere fedt fra huden end en creme variant.

Blush farve

Som nybegynder skal du vælge en blush, der ikke ligger langt fra din naturlige farve, da for meget blush kan få en til at ligne en klovn. Når det så er sagt, er der egentlig ikke nogle regler for hvilken farve du skal bruge. Men en lille tommelfingerregel er, at man skal bruge den nuance, som ens kinder bliver når man har det varmt. Den regel er fin til hverdag, men når den skal have til mere kant til festlige lejligheder, kan man godt gå all in på pink, peach eller rødlige nuancer. Her på Luxplus har vi rigtig mange varianter, så er du i tvivl om hvilket produkt der vil klæde dig bedst kan du roligt prøve dig lidt frem med de forskellige toner, da vi har skruet helt ned for vores priser så du kan få råd til lidt mere til makeup pungen. Makeup skal kunne frembringe din kreativitet og lysten til at skabe forskellige looks og her er blush ofte det perfekte værktøj til at få dig til at fremstå endnu mere frisk og energisk.

Billig blush

Vi har et kæmpe udvalg af blush her på siden, i mange forskellige farver, former og konsistenser. Du kan både finde blush’es der har en nuance, en med flere nuancer i og paletter der typisk indeholder contouring og blush. Farverne går helt fra hudfarvet til pink til rød. Du finder blush billigt her, så det er faktisk bare om at få bygget et lager af blush op, så du både har nogle der passer til humør, årstider og enhver lejlighed. Vi har alt fra eksklusive mærker til mindre kendte brands, som alle har det tilfælles at de udvikler smukke blush’es som blot vil få dig til at fremstå endnu smukkere. På siden her har vi som sagt et varieret udvalg, hvor du kan få din blush som pudder, cremeform i pumpe eller som en stick alt efter, hvordan du ønsker at påføre din blush. Skulle du stå og mangle værktøj til at lægge din blush perfekt finder du også det helt rette værktøj her på Luxplus som eksempelvis børster der er specielt udviklet til blush’es.

Få de fineste æblekinder og fuldend dit hverdags- eller aftenlook med en smuk og forførende blush. Se dig omkring her på siden og find de farver som skal sætte prikken over i’et på dit look. Hvis du bestiller dine yndlings blush’es her fra Luxplus inden klokken 15.00 kan du nå at have fingre i det lækre makeup allerede dagen efter din bestilling er gennemført, hurtigere eller nemmere bliver det ikke at købe sig til en unik makeup samling. Rigtig god fornøjelse med makeuppen her fra Luxplus.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus