Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BLUSH

Blush er en af de vigtigste makeup produkter, du kan købe. Blush får nemlig hele dit ansigt til at ose af sundhed, og kan tilføre en glød i kinderne, man kun kan få naturligt når man er ude i kulden eller lige har dyrket motion. Begge dele slipper du for, når du bruger blush.

Blush kommer i mange udgaver, og hvilken du skal bruge, kommer an på smag, lejlighed, årstid og meget andet. Først og fremmest skal du finde ud af om du er til pudderblush, cremeblush eller flydende blush. Udover at man kan argumentere for, at cremeblushen og den flydende blush passer bedre til festlige lejligheder end pudderblushen, vil nogle mene at man først og fremmest skal tage hensyn til, hvilken hudtype man har. Kvinder med tør hud, vil måske foretrække en cremeblush, men hvis du bruger en god og fugtighedsgivende ansigtscreme og eventuelt en primer, burde det ikke være nødvendigt at tage hensyn til dette når du lægger blush.

Blush farve

Som nybegynder skal du vælge en blush, der ikke ligger langt fra din naturlige farve, da for meget blush kan få en til at ligne en klovn.

Når det så er sagt, er der egentlig ikke nogle regler for hvilken farve du skal bruge. Men en lille tommelfingerregel er, at man skal bruge den nuance, som ens kinder bliver når man har det varmt. Den regel er fin til hverdag, men når den skal have til mere kant til festlige lejligheder, kan man godt gå all in på pink, peach eller rødlige nuancer.

Billig blush

Vi har et kæmpe udvalg af blush her på siden, i mange forskellige farver, former og konsistens. Du kan både finde blush der har en nuance, en med flere nuancer i og paletter der typisk indeholder contouring og blush. Farverne går helt fra hudfarvet til pink til rød. Du finder blush billigt her, så det er faktisk bare om at få bygget et lager af blush op, så du både har nogle der passer til humør, årstider og lejligheder.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.