Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ARTDECO

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ARTDECO

Artdeco

Artdeco blev grundlagt tilbage i 1985 af stifteren Helmut Baurecht. Helmut skabte brandet på baggrund af hans kærlighed til skønhed og drivkraften for at skabe et brand bestående af høj kvalitet til priser, som skulle være til at betale. Artdeco kan være stolte af at de i de seneste 15 år har været et af de førende kosmetik brands i Tyskland, som har leveret produkter til kvinder i over 78 lande verden over. 

Makeup der fremhæver dine bedste træk

Artdeco vil inspirere kvinder verden over til at fremhæve deres egen unikke og individuelle skønhed. Ingen kvinder er ens og derfor må det forventes, at de har hver deres præferencer, når det kommer til makeup. Netop dette har de taget højde for hos Artdeco, hvor de ønsker at hylde forskelligheden hos kvinder. Derfor findes der også en lang række produkter hos Artdeco, så der er noget for enhver smag og stil, så alle kvinder har mulighed for at finde netop de produkter, som passer til lige præcis dem. Artdeco benytter blandt andet et slogan, som lyder sådan her “My Beauty, My Way” for at understrege deres overbevisning i henhold til, hvordan de mener skønhed skal gribes an. 

Makeup til både hverdag og fest 

Om du er til et neutralt look eller en festmakeup, hvor der er fuldt fokus på intense øjne eller farvede læber, så har Artdeco med garanti noget, der falder i din smag. Når du skal vælge makeup, så tænk over, hvilke træk eller områder i ansigtet, som du ønsker at fremhæve (eller skjule) og vælg produkter herudfra. Benyt dig af samme filosofi som Artdeco og fremhæv de træk, som gør dig unik og speciel. Makeup skal ikke tages alt for alvorligt, men derimod være noget, der frembringer kreativiteten og booster selvtilliden med en behagelig og selvkærlig følelse. Brandet tilbyder alt fra produkter som foundation, concealer og pudder, som skaber den perfekte base, til øjenmakeup og læbestifter i et væld af lækre farver og konsistenser. 


Find dine favoritter blandt Artdecos produkter her på siden, hvor du både vil få god kvalitet til rimelige priser, der vil fremhæve din individuelle skønhed.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus