Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MAKEUPFJERNER

Ligesom vi bruger lang tid på at finde den rette makeup, er det også vigtigt at bruge tid på at finde den perfekte makeupfjerner. Der er nemlig forskel på os kvinder, både på hudtype og præferencer. Der er også stor forskel på hvor lang tid vi bruger på at tage makeup på om morgenen, og derfor også hvor lang tid vi bruger på at fjerne det igen med makeupfjerner om aftenen. Men fælles for os alle er, at vi ønsker at passe vores hud. En del af at have en sund hud, indebærer at vi får fjernet al makeuppen om aftenen, og hvad vores hud ellers er blevet udsat for i løbet af dagen. Derfor er det vigtigt, at have en god makeupfjerner i skabet, som opfylder dine behov for at opnå et makeupfrit ansigt.

Det er vigtigt, at du renser din hud regelmæssigt, da dine porer ellers vil blive tilstoppet og en konsekvens af dette, kan give dig en kedelig og uren hud. En del af din daglige plejerutine bør derfor at være at bruge en god og effektiv makeupfjerner, som går i dybden og renser dine porer. Det er bedst at rense sit ansigt morgen og aften, dog mere grundigt om aftenen. Har du sart hud så vælg en parfumefri makeupfjerner uden parabener.

Makeupfjerner til vandfast mascara

Der findes et hav af makeupfjernere som lover at fjerne din makeup og variationen af ingredienserne er mange. Hos Luxplus kan du finde adskillige produkter, som hjælper dig med at opnå de bedste resultater, når det kommer til et ansigt frit for makeup. Sortimentet består af både Clinique makeupfjerner, La Roche-Posay, Clarins, Bioderma, Avene, Bourjois og mange andre. Vi ønsker at have en øjenmakeupfjerner til enhver smag.
Bruger du vandfast mascara så brug en ekstra effektiv øjenmakeupfjerner til vandfast mascara som let opløser den sorte mascara uden at svie i øjnene.

Makeupfjerner til alle hudtyper

For eksempel fjerner Cliniques rinse-off foaming cleanserer effektivt holdbar makeup og solcreme. Det er en cremet rensemousse, som giver huden en fugtmættet, ren og frisk følelse. Gentle Eye Makeup Remover Lotion fra Clarins er en lotion som fjerner let øjenmakeup, dog på en grundig måde. Den forfrisker og styrker dine øjenlåg og øjenvipper, og så er den velegnet til dig som bruger kontaktlinser. La Roche-Posays Effaclar Purifying Micellar Water er velegnet til dig med en fedtet, sensitiv hud som har brug for en afrenser som forsigtigt renser din hud, ved at fjerne urenheder og overskydende talg. Vælg en øjenmakeupfjerner som passer til din makeup og hudtype.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus