Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

GARNIER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

GARNIER

Garnier

Garnier blev grundlagt i 1904 af Alfred Amour Garnier, og har i mere end 100 år skabt unikke hårplejeprodukter med planteekstrakter, der virker beskyttende på håret, samtidig med at produkterne renser lokkerne fri for fedt, skidt og snavs. Missionen bag Garnier er at skabe de bedste produkter og løsninger inden for hår- og hudpleje, så du vil kunne mærke en forbedring inden for begge kategorier. Garnier gør en dyd ud af at bruge ingredienser fra naturen såsom mandel, avocado, kokos, honning, sheasmør med mere. Disse ingredienser indeholder alle unikke egenskaber, som vil sørge for at du kan få mest muligt ud af dine produkter og dermed få de flotteste resultater.

Garnier shampoo, conditioner og hårmaske
Garniers sortiment af hårplejeprodukter er skabt med fokus på at fugte håret, og gøre det fantastisk blødgørende. Garnier dækker over mange typer af hårprodukter såsom shampoo f.eks. den kendte Garnier Fructis med den friske frugtduft, conditioner, hårfarve, hårspray og hårstylingmousse. Lige meget hvilket Garnier hårprodukt du vælger, kan du være sikker på at opnå optimal fugt og pleje til dit hår, hvor du stadig skåner hovedbunden. Produkterne vil tilmed efterlade den mest fantastiske duft i lokkerne, så følelsen af friskhed vare ved længe efter badet. Prøv dig frem i Garniers udvalg og find din nye yndlingsshampoo med en dejlig frugtagtig duft, som allerede efter få hårvaske kan få forvandlet dit hår fra at være trist og filtret, til at være blødt og glansfuldt.

Garnier hudpleje
Udover de mange Garnier hårprodukter, har Garnier også skabt lækre serier inden for hudpleje. Mærket dækker også over hudplejeprodukter såsom bodylotion, solcreme, cleansing milk, deodorant spray, solspray, after sun, selvbruner og meget andet. Skal du forkæle dig selv lidt ekstra kan du også få nogle fantastiske ansigtsmasker fra Garnier som vil tilføre din hud mange skønne næringsstoffer, så din hud vil komme tilbage i topform. Se udvalget igennem og find netop de hudplejeprodukter du står og mangler på badeværelseshylden. 

Skal du fjerne din makeup kan Garnier også gøre arbejdet meget nemmere for dig. Prøv en af de skønne renseprodukter eller makeup fjernere, som let og enkelt vil fjerne makeup rester og efterlade din hud frisk og ren og klar til det næste step i din hudplejerutine. 

Det der virkelig får hårpleje- og hudplejeprodukterne fra Garnier til at skille sig ud, er deres lækre og friske dufte inspireret af naturens mange skønne ingredienser, og især duften af friske frugter går igen i de mange hår og hudplejeprodukter.

Garnier hårfarve
Med Garnier hårfarve kan du få en flot hårfarve, som samtidig fugter håret ved hjælp af naturlige olier, og efterlader det med en fantastisk glans. Farvespektret er bredt, Garnier laver hårfarver i alt fra helt lyst til sort, så uanset hvilke præferencer du måtte have, så finder du helt sikkert en farve som vil klæde dig fra Garnier. 

Garnier selvbruner
Til kroppen kan vi anbefale dig at prøve en selvbruner fra Garnier, som hurtigt trænger ind i huden, og giver dig en smuk brun sommerkulør. Vil du skåne din hud mod solens stråler eller føler du, at huden trænger til lidt kulør i de mørke måneder, så er en selvbruner et super godt værktøj til at opnå en naturlig solbrun glød på ingen tid. Alle hud- og hårplejeprodukterne fra Garnier kan fås til en meget billig pris, og du får derfor meget for pengene, når du køber et Garnier produkt.

Med Garnier kan du få alt, hvad du har brug for, for at kunne opretholde en god, personlig hygiejne som tilmed føles helt fantastisk at bruge på både krop, ansigt og i håret. Her på siden kan du finde alle de skønne herligheder, som vil berige din plejerutine. Se udvalget igennem og få de produkter du synes bedst om til meget små priser. Vi er sikre på, at Garnier vil blive en sand favorit hos dig.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus