Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BALSAM OG CONDITIONER

Det er en fantastisk følelse, når ens hår dufter skønt, er blødt og lige til at rede igennem efter et bad. Og det er lige hvad en god conditioner kan hjælpe dig med, samtidig med at den giver dit hår pleje og ekstra fugt. Så er dit hår blevet tørt og slidt, er det en rigtig god idé at supplere din hårplejerutine med en god conditioner. Hvis du bruger den rigtige conditioner, vil du hurtigt opdage, hvordan dit hår får mere glans, og får tilført en sund udstråling.

Leder du efter den helt rigtige conditioner til kvinder, er du kommet til det helt rette sted. Om du har langt hår, farvet hår, krøllet hår, tyndt hår eller tørt hår, kan du finde den perfekte conditioner til netop dit hår hos os. Vi har hårplejeprodukter fra alle de store brands, som også bliver benyttet af mange frisører.

Efter du har påført og skyllet din shampoo ud af håret, er det vigtigt at sætte prikken over i’et på din hårplejerutine ved at bruge en god og plejende conditioner, som trænger ind i håret, og tilfører masser af fugt til håret. Conditioner hjælper med at behandle håret ved at tilføre lokkerne plejende ingredienser, som blødgør håret, og gør det nemmere at rede ud. En god conditioner kan med fordel bruges året rundt, da dit hår om sommeren kan savne fugt eftersom sol, saltvand og klor kan udtørre dit hår. Om vinteren er en conditioner ligledes fordelagtig at benytte, da den kan afhjælpe et elektrisk hår og beskytte håret mod udtørring fra frost og kulde. Sørg derfor altid for at have en lækker conditioner på dit badeværelse, så du kan holde manken velplejet uanset årstid.

Balsam til farvet hår

Har du farvet hår, kan den rigtige conditioner til farvet hår, få din farve til at holde meget længere, så du ikke behøver gå til frisøren lige så ofte.

Balsam uden parfume

Ønsker du en parfumefri og parabenefri conditioner, så fører Luxplus også mærker som; Neutral, Derma og Urtekram. Disse brands er kendt for at udvikle milde, men effektive produkter som hele familien kan få glæde af.

Balsam til skadet hår

Hvis dit hår er medtaget efter brugen af styling produkter eller blot blevet tørt og slidt på grund af vind og vejr, så er der heldigvis hjælp at hente med den rigtige conditioner. En conditioner er en super god måde at få tilført håret en masse god fugt og næring som hjælper med at blødgøre håret så det igen kan opnå en naturlig og sund fugtbalance. Her på Luxplus har vi en lang række conditioners som kan hjælpe håret med at blive sundt og lækkert igen. Se udvalget igennem her på siden og find din nye personlige favorit til billige penge.

Balsam til krøllet hår

Har du krøller og ønsker du at holde den flotte krølleform, så kan en god conditioner som er udviklet til netop dette formål være en rigtig fin investering. En conditioner som er udviklet til krøller hjælper nemlig med at definere hver enkelt krølle, så håret hjælpes på vej til at holde sin fine naturlige form. Prøv en af de super lækre conditioners til krøller som du vil finde lige her på siden til små priser.

Billig balsam

Selvom priserne er lave, er kvaliteten det helt modsatte. Luxplus fører mange forskellige brands inden for hårpleje og conditioner såsom Paul Mitchell, Sebastian, Milkshake, John Masters Organics, Natural World, Rønsbøl, Redken, L’Oréal og Tresemmé.

Din conditioner behøver ikke nødvendigvis komme fra det samme mærke eller den samme hårplejeserie, som dine resterende hårprodukter. Brug eventuelt den conditioner fra det hårplejemærke du har bedst erfaring med. Her på Luxplus er vores priser så lave, at du med fordel kan prøve dig frem indtil du finder det produkt som du føler gør arbejdet bedst for lige netop dig og dit hår. Hvis du bestiller dine vare hos os inden klokken 15.00 kan vi levere dem til dig allerede den efterfølgende dag, så du hurtigt kan komme i gang med at pleje lokkerne.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus