Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TRESEMMÉ

Tresemmé

Tresemmé er hårprodukter i frisørkvalitet til overkommelige priser. Hvad enten dit hår mangler volumen, fugtighed eller du gerne vil bevare farven, har Tresemme et bredt udvalg af shampoo, balsam og stylingprodukter der passer til dit hår.

Tresemmé startede sin hårpleje produktion allerede i 1947, og har siden udviklet sig til at blive en kæmpe hårsucces på verdensplan. Oprindelig blev Tresemmés hårprodukter kun solgt i professionelle frisørsaloner, men de mange Tresemme produkter blev hurtigt så populære, at de spredte sig til almindelige butikker over hele verden. I dag er Tresemmé hårpleje mærket du skal gå efter, hvis du vil have luksuriøs og professionel hårpleje til en billig pris.

Tresemmé shampoo

Tresemmé har lavet alt hvad du skal bruge til dit hår, såsom shampoo, conditioner, hårspray, hårolie, hårkur og tørshampoo og meget mere. Det er især de lækre og velduftende shampooer der er kendetegnet for Tresemmé, og du kan finde dem billigt lige her på siden. Tresemmés produkter indeholder unikke plejende ingredienser, der virker optimalt for håret, og som kan tilføre fornyet energi og glans i selv det tørreste hår.

Blandt de populære serier fra Tresemmé finder du hårpleje serier som Tresemmé Heat Defence, Oleo Radiance med en unik blanding af salon olier som blødgør og fugter håret og Tresemmé Perfectly Undone og mange flere. Flere af produkterne fra Tresemmé fås også i små praktiske rejsestørrelser på 100 ml. Med et sådant Tresemmé Travelsize produkt har du en perfekt størrelse hårpleje produkt til at have med i kufferten, når du er på ferie eller i træningstasken.

De specielle plejende ingredienser i Tresemmé hårpleje produkterne har en unik virkning på håret, som allerede efter kort tids brug bliver markant mere blødt, smidigt og glansfuldt. Med Tresemmé hårpleje er det slut med tørt hår og spaltede spidser. Tresemmé er hårpleje, shampoo, conditioner og meget mere som gør din hårrutine til en fornøjelse. Derudover har eksperterne bag Tresemmé udvalgt særlige duftnoter og Tresseme hårpleje er derfor også en lækker duftoplevelse som understreger følelsen af velvære og luksus.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus