Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SHAMPOO

Shampoo til kvinder er et vidt begreb. Som kvinde er dit hår en meget personlig og individuel ting, som kræver særlig pleje og opmærksomhed. Derfor er det vigtigt, at du vælger en shampoo, som passer til netop din hårtype og det behov du måtte have. Her på siden finder du en bred palette af forskellige shampooer som er særligt udviklet til forskellige hårtyper og hårstruktur. Se dig omkring på siden og finde de produkter som falder i netop din personlige smag.

Shampoo til tørt hår

Har du eksempelvis tørt hår, er det vigtigt at bruge en shampoo, som tilfører meget fugt til håret og som trænger ned i en tør hovedbund. Er hovedbunden fugttør og irriteret, kan det tyde på, at dit hår virkelig savner noget fugt, så den igen kan komme i balance. Her på Luxplus forhandler vi rigtig mange shampooer, som kan tilbyde dig lige nøjagtigt dette, så du kan komme både tørt hår og tør hovedbund til livs. Find den shampoo som falder i din smag her på siden og se frem til et lækkert hydreret hår og en sundere hovedbund.

Shampoo til krøllet hår

Hvis du har krøller, er det for eksempel vigtigt at bruge en shampoo, som passer til krøllet hår, hvis du vel at mærke vil fremhæve dine krøller og få dem til at holde en smuk form, hvor hver enkelt krølle fremstår mere defineret og velplejet. Her på siden har vi en række shampooer, som er udviklet specifikt til krøllede lokker, så det er egentlig bare, at finde den du personligt synes bedst om.

Shampoo til farvet hår

Har du derimod et farvet hår, skal du selvfølgelig kigge efter en shampoo til farvet hår, som kan holde på farven, er ekstra plejende, og som får dit flotte farvede hår til at holde længere. Når håret først er blevet farvet, skal man passe godt på det for at holde farvepigmenterne intakt. En shampoo til farvet hår er derfor helt essentiel at have på badeværelset, når du har været igennem en farvebehandling. Nyd hvordan shampooen både renser dit hår fri for skidt og snavs samtidig med, at den forsegler og bevare farven i dit hår. Shampoo er altså ikke bare shampoo. En shampoo bliver udviklet til at passe til en bestemt hårtype, til at give håret fugt, pleje, solbeskyttelse, modvirke skæl, passe på hårfarven, påvirke håret til at gro, styrke hårrødderne eller noget helt andet.

Frisørshampoo

Blandt vores udvalg af shampoo til kvinder kan du finde nogle af de største frisørbrands som for eksempel Redken, Aussie, Kerastase, Natural World, Pantene, Schwarzkopf, Loreal, Orofluido, Macadamia, Tigi, Tresemmé og mange flere. Du kan både finde billig shampoo til farvet hår, skælshampoo, billig og god silvershampoo, shampoo med kokosolie eller arganolie, shampoo i rejsestørrelse til at have med på rejsen, eller shampoo i 1000 ml, så din favorit shampoo holder ekstra længe.

Økologisk shampoo

Leder du efter økologisk shampoo, shampoo til sart hud eller shampoo til allergikere, kan du finde en god økologisk og mild shampoo blandt mærker som John Masters Organics, Derma eller Urtekram, som laver shampoo til hele familien.

Billig shampoo


Hvad enten du er til shampoo med parfume og en skøn duft, eller shampoo uden parfume, uden parabener og med naturlige olier, kan du finde et godt og billigt udvalg af shampoo til kvinder hos Luxplus. Kort sagt vil du med garanti kunne finde lige netop den shampoo som passer til din hårtype lige her og så endda til billige penge.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus