Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TIGI HÅRPRODUKTER

Tigi

TIGI er på kort tid blevet et af de mest populære hårstyling brands i Danmark. Bag brandet TIGI arbejder et kreativt team af frisører og hår stylister, som har udviklet de forskellige kendte hårserier fra TIGI. På den måde kan du være sikker på at få produkter, som vil tage sig godt af dit hår, da alle udviklere af TIGI har stor ekspertise i hårpleje og styling. 

TIGI hårstyling er særligt henvendt til unge mennesker som er kreative, og som tør lege med deres frisure. Alt efter hvilket hårlook du leder efter har TIGI udviklet professionelle hårstyling produkter som kan bruges af alle. Prøv de lækre TIGI produkter på egen krop og oplev en forbedring af dit hår. 

Vil du få mest muligt ud af dit hår og dine hudplejeprodukter, er det vigtigt at du først og fremmest får fastlagt, hvilken type hår du har. Hos TIGI har de udviklet en god portion produkter til forskellige hårtyper, da ikke alt hår har brug for samme type behandling. Har du eksempelvis krøllet hår kan du få skræddersyet hårpleje til netop denne hårtype. Når du bruger produkterne som er udviklet til krøller, vil du opleve en forbedring af dit krøllede hår, hvor hver krølle vil fremstå mere defineret. 

Har du tørt og skadet hår kan TIGI også være behjælpelig her, da brandet har udviklet en række enormt effektive produkter, som gør din manke både blød og velplejet igen. Oplev hvordan dit hår vil få fornyet liv med de mange skønne produkter, som både vil hydrere håret og få det til at fremstå sundere og mere glansfuldt. 

Brug som minimum en god shampoo og conditioner, der passer til din hårtype hver gang du vasker hår. På den måde er du sikret både at rense håret og give det efterfølgende pleje, så håret er mere modstandsdygtigt over for udefrakommende påvirkninger. Alt efter hvor medtaget dit hår måtte være kan du også med fordel bruge en god hårkur 1-2 gange om ugen. Lad kuren sidde i håret så længe som det anbefales på produktet. Mens produktet sidder i håret kan du med fordel bruge en gammel børste til at rede kuren ind i håret med. Start nedefra og red derefter mere og mere af håret igennem, med blide bevægelser. På den måde sørger du for at fordele produktet bedre i hårets længder, så alle hår bliver indhyllet i den plejende kur fra TIGI. 

Hårprodukter fra TIGI

Blandt de meget populære hårstyling serier finder du blandt andet TIGI Bed Head som består af skønne farvestrålende hårprodukter, shampoo, conditioner, hårserum, TIGI hårspray, styling creme, voks, styling mousse og så videre. TIGI Bed Head findes også i en herre udgave nemlig TIGI Bed Head For Men som er TIGI produkter i et mere maskulint design og med shampoo, conditioner, barbercreme og voks specielt udviklet til mænd. Der er altså rig mulighed for både kvinder og mænd at tage sig godt af deres hår både med plejeprodukter og en lang række stylingsprodukter, som vil hjælpe dig med at skabe volumen i håret og få det til at sidde som du ønsker. 

Derudover finder du TIGI serier som Catwalk, herunder TIGI Curlesque med curl cream, eller TIGI S-Factor som er til det smukke og elegante look. Du kan også finde TIGI Rockaholic, som er hårprodukter i et ungdommeligt og cool design.

TIGI hårstyling er produkter som ud over at style håret og indbyde til kreativitet og leg med frisuren, også tilbyder masser af fugt, pleje og beskyttelse til dit hår.

Billig TIGI 

Det store TIGI sortiment er kvalitetsprodukter til en billig pris. TIGI er skabt af professionelle frisører og er derfor et hårpleje- og stylings brand som kan stå inde for kvalitet og funktion. Med et TIGI hårprodukt er du derfor sikker på at få hårpleje og hårstyling til enhver hårtype og alt efter hvilken frisure du har eller ønsker at style. Den billige pris og de gode hårstyling egenskaber er de største årsager til TIGI brandets store og voksende succes. TIGI er hårpleje og hårstyling som tør udfordre og lege med både design og indhold. De mange farvestrålende hårprodukter ser flotte ud, men indholdet er også gennemtænkt, dufter godt og virker fantastisk på håret.

Fyld badeværelseshylderne op med fantastiske og effektive produkter fra TIGI. Vi er sikre på, at du vil kunne se og mærke en forbedring af dit hår uanset hårtype eller hårstruktur. Her på Luxplus har vi sænket priserne, så du kan få råd til alt det du har brug for. God fornøjelse med TIGI.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus