Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BØRSTER OG PENSLER

Her på siden finder du et stort udvalg af makeup pensler og makeup børster til billige penge. Vi har pensler og børster til ethvert behov, ethvert look, og ethvert humør, alle skabt med det formål at gøre det nemmere at påføre en fejlfri makeup hver gang. Udover at hjælpe dig med at skabe ethvert look er rigtig mange af vores pensler også super fine til at have stående fremme, som vil klæde et hvert sminkebord. Se dig omkring og find dine nye favorit redskaber.

Dine makeup produkter kan være af god kvalitet, men hvordan skal du kunne lægge en makeup til perfektion, hvis ikke du har værktøjet i orden? Dine pensler og børster er alfa omega for at skabe et smukt look, hvor du får påført det pågældende produkt på den helt rigtige måde. Kom derfor godt fra start med vores store udvalg af børster og pensler som vil passe til ethvert makeup produkt. Så er du godt klædt på til at skabe nøjagtigt det look du drømmer om.

Makeup børste sæt


Ikke nok med at vi har et stort udvalg af enkeltstående makeup børster og makeup pensler, vi har også mange makeup sæt her på siden, i næsten alle afskygninger. Vi har både makeup børste sæt til øjenene, til brynene, til kinderne og til læberne. Derudover har vi også sæt til en basic makeup, det kan for eksempel være et makeup børste sæt, der indeholder en pensel til pudder, en til kinderne og en til øjnene. Sådan et fint sæt finder du blandt andet fra Real Techniques.

Ovale makeup børster

Nogle af de nye makeup børster der er kommet til Danmark er ovale makeup børster. Disse børster hverken ligner eller føles som almindelige makeup børster. De består af tusindvis af små fine hår, som sidder så tæt, at du kan være sikker på, at der ikke sidder makeup produkt tilbage i børsten, som går til spilde. Derudover har de et greb der ligger fantastisk i hånden, så resultatet bliver en jævn fordelt makeup, der ligger naturligt på huden, og som det ligner at en professionel makeup artist har lagt. Vi har alle de størrelser du nogensinde får brug for, fra mange forskellige brands.

Skrå makeup børster og pensler

Skal du lægge en blush eller bronzer kan en skrå børste eller pensel være en særlig fordel at bruge. Både blush og bronzer skal oftest påføres i opadgående strøg. En skrå børste eller pensel vil derfor hjælpe med påføringen af det pågældende produkt, da penslen allerede er formet efter den måde du påfører dit produkt på. Det gør derfor arbejdet med makeuppen meget lettere og giver et super flot resultat.

Makeup beauty blenders

Vi har ikke kun makeup børster og makeup pensler her på siden, vi har også et kæmpe udvalg af beauty blenders fra flere forskellige brands. Vi har blandt andet beauty blenders The Original Beauty blender, som er dem, der introducerede beauty verdenen for beautyblenders, og som laver rigtig lækre beautyblenders i forskellige former, størrelser og farver. Som pendant til disse, har vi også nogle fra det billige mærke Basics, som også findes i forskellige former og farver. Ligeledes har det budgetvenlige brand W7 lavet beautyblenders, ligesom Brush Works, So Eco, Revolution og Real Techniques har lavet egne versioner af de populære beautyblenders.

Rengør dine makeup børster og pensler

Når du bruger pensler og børster dagligt til at lægge din makeup, er det vigtigt, at du husker at rengøre dine redskaber engang imellem. Gerne én gang om måneden. Dine pensler kan samle rigtig mange bakterier, når de bliver brugt gang på gang. Derfor er det rigtig godt at vaske dem med vand og sæbe, så de igen er klar til at blive brugt på ny. Når penslerne er rengjorte kan du med fordel stille dem med første hovedet nedad, når penslerne skal tørre. På den måde sørger du for at overskydende vand ikke løber ned i penslen, hvor limen sidder. På den måde undgår du en opløsning af limen, så din pensel vil holde meget, meget længere.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus