Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TOILET

For at bevare dit toilet så rent og hygiejnisk som muligt er det vigtigt at du bruger den rigtige toiletrengøring som fjerner kalk og skidt fra toiletkummen. Har du problemer med et gammelt toilet som let kalker til og bliver beskidt at se på, kan du bruge toiletblokke til at sætte fast i toilettet og rense ved hvert skyl. Brug også gerne toiletrengøring med blegemiddel som effektivt fjerner kalkaflejringer i toilettet. Lad eventuelt rengøringsmidlet sidde i toilettet natten over for et mere effektivt resultat og for at få bugt med alle grimme gule kanter i toilettet.

Ønsker du at få en bedre duft på dit toilet og forlænge oplevelsen af et rent, nyvasket toilet kan du bruge en af de populære air freshener med en forfriskende toilet duft.
Toiletrengøring behøver ikke være dyrt. Læg mærke til de mange rengøringsmidler til toilettet fra de kendte store fabrikanter. Køb stort ind af toiletrens, toiletduft, toiletblokke, blegemiddel, air freshener, rengøringsmidler, cleaning wipes. Så har du alt hvad du skal bruge for at holde dit toilet pænt.

Hvordan rengør man bedst sit toilet?

Vil du have et skinnende rent badeværelse og toilet er det først og fremmest vigtigt at have udstyret i orden. Det vil sige køb dig noget effektivt toiletrens, hav altid en toiletbørste stående ved siden af toilettet, og brug også gerne handsker når du gør dit wc rent.
Start med at rengøre spejl, vask, brusekabine og hylder på dit badeværelse, inden du afslutter med at rense dit toilet. På denne måde undgår du at alt snavset fra toilettet spreder sig rundt til hele dit badeværelse. Adr.
Det er smart at hælde wc rens i din toiletkumme inden du går i gang med hele rengøringen. Så har din toiletrens mulighed for at stå og trække og virke i dybden, gerne i mindst et kvarter, mens du gør resten af dit badeværelse rent.
Når du når til rengøringen af toilettet så brug din toiletbørste og skrub godt rundt i hele toiletkummen. Skyl efter med vand og voila. Et flot, velduftende og skinnende hvidt toilet igen!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus