Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

AIRPURE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

AIRPURE

Airpure

Airpure er en familievirksomhed, som blev etableret i 1968, og gennem hele virksomhedens levetid har de fastholdt familiens kerneværdier, som er det fundament virksomheden er bygget op omkring. I dag findes Airpures produkter i hele verden, og i mere end 15.000 butikker, men Airpure arbejder hårdt på at øge det antal hver dag.

Airpures mål er at være der for forbrugerne, når man for eksempel får uventede gæster, og gerne vil skjule lugten af mados eller kæledyr. Airpure brænder for det de laver, og er derfor drevet af innovation og udvikling af nye produkter, så deres kunder kan få en endnu bedre oplevelse med et produkt fra Airpure.

Skab hygge med duftlys og duftpinde

Blandt Airpures store sortiment finder du produkter, der kan skabe hygge i dit hjem, såsom stearinlys og luftfriskere. Produkterne er perfekte til at bekæmpe dagligdags lugte med, og vil efterlade dit hjem så velduftende som muligt. Valget af dufte er mange, og der er med garanti en duft, der behager dig.

Fælles for alle Airpures produkter er, at de dufter af velkendte og lækre ting, og designet er lækkert og indbydende, så du har lyst til at have det stående fremme i dit hjem. I Airpures sortiment finder du både luftfriskere, duftolier, duftpinde, toiletblokke og duftlys med det fælles mål at skabe ro, hygge og en bedre duft indendøre.

Med visionære og nutidige produkter, er det lykkes for Airpure at udvikle unikke dufte i deres sortiment, til en overkommelig pris. Du kan blandt andet finde produkter der dufter af jasmin, rent bomuld, citrus, lavendel, bær, blomster, frisk frugt, vanilje og kanel.

Billig Airpure

Her på siden finder du vores udvalg af de lækre Airpure produkter. Vi har lidt af det hele, så det er kun næsen, der sætter grænsen for hvor mange forskellige dufte du vil have i dit hjem, eller om du vil have den samme duft i alle rum.


Airpure er også en perfekt gaveide til en du holder af. Brandet har eksempelvis skabt en adventskalender som indeholder duftlys som med garanti vil vække en fantastisk julestemning hos modtageren. Derudover kan du naturligvis selv sammensætte en fin duft gave af duftlys og duftdefusere, hvis du ønsker at skabe en skræddersyet gave til den du holder af. 


Har du kæledyr vil du også kunne få produkter fra Airpure som kan hjælpe dig med at fjerne pletter som dine små pelsede venner har forårsaget. Stain Remover som produktet hedder kan være en fantastisk hjælp at have ved hånden når uheldet er ude og du skal have fat i effektiv pletrens for at gøre området rent igen. 


Foruden ovenstående produkter så har Airpure også udviklet en toiletgele formel som hjælper dig med at holde din toiletkumme ren i op til seks uger. Geleen vil ganske enkelt hjælpe med at holde skidt og snavs nede foruden at tilføre dit toilet en skøn frisk duft. Gele striberne doseres direkte i kummen så de renser området hver gang toilettet skylles igennem med vand. Nyd en frisk og behagelig følelse under dit toiletbesøg - hver gang! 


Hvis du føler at din bil skal friskes lidt op med en skøn duft eller er der et område i dit hjem som eksempelvis et skab eller køleskab eller andet som trænger til en frisk duft, så kan du også få perfekte specialiserede duftfriskere til netop disse områder, så de ubehagelige lugte i bilen eller hjemmet kan blive elimineret. 


Vi har sørget for, at Airpure kan købes billigt, så der kan blive råd til lidt flere hyggelys i dit hjem. Husk der altid er gratis fragt for vores medlemmer, og hvis du bestiller inden klokken 15.00 har du dine dufte foran hoveddøren dagen efter. Se frem til at være omringet af fantastiske dufte som vi forkæle din lugtesans hver dag alle steder i dit hjem eller i din bil. God fornøjelse med de mange lækre Airpure produkter. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus