Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

AIRPURE

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

AIRPURE

Airpure

Airpure er en familievirksomhed, som blev etableret i 1968, og gennem hele virksomhedens levetid har de fastholdt familiens kerneværdier, som er det fundament virksomheden er bygget op omkring. I dag findes Airpures produkter i hele verden, og i mere end 15.000 butikker, men Airpure arbejder hårdt på at øge det antal hver dag.

Airpures mål er at være der for forbrugerne, når man for eksempel får uventede gæster, og gerne vil skjule lugten af mados eller kæledyr. Airpure brænder for det de laver, og er derfor drevet af innovation og udvikling af nye produkter, så deres kunder kan få en endnu bedre oplevelse med et produkt fra Airpure.

Skab hygge med duftlys og duftpinde

Blandt Airpures store sortiment finder du produkter, der kan skabe hygge i dit hjem, såsom stearinlys og luftfriskere. Produkterne er perfekte til at bekæmpe dagligdags lugte med, og vil efterlade dit hjem så velduftende som muligt. Valget af dufte er mange, og der er med garanti en duft, der behager dig.

Fælles for alle Airpures produkter er, at de dufter af velkendte og lækre ting, og designet er lækkert og indbydende, så du har lyst til at have det stående fremme i dit hjem. I Airpures sortiment finder du både luftfriskere, duftolier, duftpinde, toiletblokke og duftlys med det fælles mål at skabe ro, hygge og en bedre duft indendøre.

Med visionære og nutidige produkter, er det lykkes for Airpure at udvikle unikke dufte i deres sortiment, til en overkommelig pris. Du kan blandt andet finde produkter der dufter af jasmin, rent bomuld, citrus, lavendel, bær, blomster, frisk frugt, vanilje og kanel.

Billig Airpure

Her på siden finder du vores udvalg af de lækre Airpure produkter. Vi har lidt af det hele, så det er kun næsen, der sætter grænsen for hvor mange forskellige dufte du vil have i dit hjem, eller om du vil have den samme duft i alle rum.

Vi har sørget for, at Airpure kan købes billigt, så der kan blive råd til lidt flere hyggelys i dit hjem. Husk der altid er gratis fragt for vores medlemmer, og hvis du bestiller inden kl. 15, har du dine dufte foran hoveddøren dagen efter.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.