Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ANSIGTSCREME

Ansigtscreme til mænd fugter huden ,forebygger rynker, beskytter mod miljømæssige faktorer, og hjælper huden med at genopbygge sig selv. Ansigtscremer fås i mange forskellige variationer, og kan generelt deles ind efter hudtype, og om det er til dagen eller natten. Ansigtscremer til mænd fås som anti-aging creme, aftershave lotion og ansigtscremer der gør huden mat.

Ansigtscreme til mænd

Når du skal finde ud af hvilken ansigtscreme du skal vælge, skal du først finde ud af hvilken creme du har brug for. Først og fremmest om det er en dagcreme eller natcreme du har behov for. En dagcreme fugter huden, og beskytter huden mod vind, vejr, miljøet og hvad du ellers udsætter din hud for i løbet af en dag. En natcreme derimod hjælper huden med at genopbygge sig selv mens du sover. En natcreme er typisk tykkere end en dagcreme, og giver din hud et fugtighedsboost, så din hud er klar til endnu en dag med ydre påvirkninger.

Derudover skal du finde ud af hvilken hudtype du har, om du har brug for en ansigtscreme til tør hud, til fedtet hud, til normal eller kombineret hud. Og du skal ligeledes finde ud af om du ønsker en creme med anti-aging effekt eller med SPF.

Gode ansigtscremer til mænd

Der findes mange forskellige brands der har specialiseret sig at lave ansigtscremer til mænd, og du kan købe mange af de mest populære her hos os. Vi har både cremer fra de helt store spillere på markedet, men også fra de små. Dermed er der cremer i alle prislejer, du finder dog altid billigt her. Og det gælder også cremer fra for eksempel Clinique, Biotherm og L'Oreal.

Der er meget at tage hensyn til når man skal finde den perfekt ansigtscreme, men når du først kender din hudtype og dit behov, vil din hud elske dig for at bruge en creme der giver din hud netop det den har behov for.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus